صدفمم مدیر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 841 عنوان پشت کنکوری ها | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 41 پست من ۵ سال از درس دور بودم معدلم دوازدهم ۱۸ بوده برای ترمیم معدل دوازدهم فقط باید درسای که نمره بدشده بدم یا همشونو؟ دیروز | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hwbjwbwowbw عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 145 بعد یه سوال دیگه این که میگن تراز معدل ۴۰۲ با تراز معدل ۴۰۴ با یک معدل یکسان فرق میکنه درسته ؟ اره هر سال فرق میکنه
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 841 اگ درست بخونید و نمونه سوال حل کنید ارهاز کتابای فرمول بیست یا ماجرای بیست یا نگاه نو فارسی استفاده ... اگه ترمیم معدلم نمره یک درسم بد بشه همونو میزارن یا اون نمره که از قبل داشتم و بهتر بوده یعنی همون نمره ۴ سال پیشم؟
maryking عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 523 اگه ترمیم معدلم نمره یک درسم بد بشه همونو میزارن یا اون نمره که از قبل داشتم و بهتر بوده یعنی همون ن ... نه هر نمره اس ک امسال بگیرید همون لحاظ میشه
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 841 اره هر سال فرق میکنه هر سال ترازش بهتر میشه آره؟ من خودم دوازدهم ۱۸ شدم ولی پزشکی میخام بنظرتون ترمیم کنم ؟ یا وقتمو بزارم برای کنکور
hwbjwbwowbw عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 145 هر سال ترازش بهتر میشه آره؟ من خودم دوازدهم ۱۸ شدم ولی پزشکی میخام بنظرتون ترمیم کنم ؟ یا وقتمو بزا ... حتما ترمیم کن. معدل ۱۸ الان پیرا دولتی هم نمیده.
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 841 حتما ترمیم کن. معدل ۱۸ الان پیرا دولتی هم نمیده. باید چند بشم معدل یازدهم و دوازدهم که پزشکی و دندندون و دارو روزانه شهرستان بیارم ؟
hwbjwbwowbw عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 145 باید چند بشم معدل یازدهم و دوازدهم که پزشکی و دندندون و دارو روزانه شهرستان بیارم ؟ ۱۹.۵ و این حدودا.
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 841 از الان بخونی برا نهایی اره الان بنظر تون تستی کار نکنم ؟ اسفندقه بعد بخونم برای نهایی ها چون الان تازه میخام شروع کنم برای کنکور
hwbjwbwowbw عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 145 الان بنظر تون تستی کار نکنم ؟ اسفندقه بعد بخونم برای نهایی ها چون الان تازه میخام شروع کنم برای کن ... اگه روزی ۸ ساعت قراره بخونید ۶ ساعت برا کنکور بخونید ۲ ساعت نهایینه اصلا نهاییو ننداز اخرای اسفند .از الان بخون
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7007 همه، اصلا امتحان هایی که قبل از تاثیر دادن معدل در کنکور بودند حساب نیست، هم یازدهم هم دوازدهم تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 841 همه، اصلا امتحان هایی که قبل از تاثیر دادن معدل در کنکور بودند حساب نیست، هم یازدهم هم دوازدهم یازدهم مگه نمیشه ۶ تا درس باید نهایی بدم؟
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7007 یازدهم مگه نمیشه ۶ تا درس باید نهایی بدم؟ بله تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت