صدفمم مدیر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 835 عنوان پشت کنکوری ها | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 41 پست من ۵ سال از درس دور بودم معدلم دوازدهم ۱۸ بوده برای ترمیم معدل دوازدهم فقط باید درسای که نمره بدشده بدم یا همشونو؟ دیروز | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryking عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 528 اهااااا پس زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی یازدهم امتحان نهایی بدم اون دو تا درس دیگش چیه؟ شه تا درسش برای رشته تجربی زیست شیمی دینی فارسی زبان عربی
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 835 امتحانا پشت سر همه..مثلا یروز ادبیات یاردهم روز بعد شیمی دوازدهم یا علیییی بنظرتون میشه دو تا پایه رو بالای ۱۹ گرفت؟
hwbjwbwowbw عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 145 یا علیییی بنظرتون میشه دو تا پایه رو بالای ۱۹ گرفت؟ از الان بخونی برا نهایی اره
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 835 شه تا درسش برای رشته تجربی زیست شیمی دینی فارسی زبان عربی نهایی دادین شما؟ من ۴ سال پیش نهایی رو دادم بنظرم اگه بخونی ۱۹ رو میاری الانم اینطوریه یا سخت تر شده؟
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 835 از الان بخونی برا نهایی اره نهایی دادین شما؟ من ۴ سال پیش نهایی رو دادم بنظرم اگه بخونی ۱۹ رو میاری الانم اینطوریه یا سخت تر شده؟
maryking عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 528 نهایی دادین شما؟ من ۴ سال پیش نهایی رو دادم بنظرم اگه بخونی ۱۹ رو میاری الانم اینطوریه یا سخت تر شد ... اگ درست بخونید و نمونه سوال حل کنید ارهاز کتابای فرمول بیست یا ماجرای بیست یا نگاه نو فارسی استفاده کنیددرسنامه ها کامل نمونه سوال ها هم عالیه
anaelll عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 138 امتحانا پشت سر همه..مثلا یروز ادبیات یاردهم روز بعد شیمی دوازدهم وایی نههه کاش حداقل دو روز بینش فرجه بود☹️💔
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 835 وایی نههه کاش حداقل دو روز بینش فرجه بود☹️💔 تازه من دانشجو ام ... واقعا نمیدونم چکار کنم
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 835 از الان بخونی برا نهایی اره ترمیم معدل تاریخ برگزاری کیه؟ تیره ؟
hwbjwbwowbw عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 145 نهایی دادین شما؟ من ۴ سال پیش نهایی رو دادم بنظرم اگه بخونی ۱۹ رو میاری الانم اینطوریه یا سخت تر شد ... اره عزیزم اگ از الان بخونیی بالای ۱۹ میشیی خیالت راحت. ادبیات و زبان خیلی مهمه اینارو جدی بگیر با زیست
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 835 اگ درست بخونید و نمونه سوال حل کنید ارهاز کتابای فرمول بیست یا ماجرای بیست یا نگاه نو فارسی استفاده ... باید چن بشیم معدلمونو که پزشکی و دندون و دارو روزانه بیاریم ۱۹ به بالا یا ۱۹.۵ به بالا،
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 835 نه خردادماه امسال هم دو تا کنکور برگزار میشه ؟ ماه هاشو میگی لطفا
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 835 اره عزیزم اگ از الان بخونیی بالای ۱۹ میشیی خیالت راحت. ادبیات و زبان خیلی مهمه اینارو جدی بگیر با ز ... بعد یه سوال دیگه این که میگن تراز معدل ۴۰۲ با تراز معدل ۴۰۴ با یک معدل یکسان فرق میکنه درسته ؟
hwbjwbwowbw عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 145 امسال هم دو تا کنکور برگزار میشه ؟ ماه هاشو میگی لطفا خیر کنکور اردیبهشت حدف شد. و کنکور فقط تیرماه برگزار میشه(البته اگ فرهنگیان میخای باید کنکورشو شرکت کنی که اردیبهشت ماه برگزار میشه )