2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خیلی اذیتم کرده حسابی تبعیض گذاشته .مادی معنوی......دوستش ندارم فک کردن به تبعیض ها اذیتم می‌کنه و عصبانی میشم ...شوهرم بهتر از بابامه البته اونم اوایل این تبعیض ها رو میدید و میفهمید و اونم بدش میومد و غر میزد و.هزار بدبختی..... کلا بابام گند زده ب زندگیم

شوهرم خیلی عالیه ولی بابا یه چیز دیگه اس یه فرشته اس از همین جامیگم دوست دارم بابایی دستتو میبوسم.😘

قدر باباها رو بدونید من سی سالمه شوهر دارم بچه دارم یه ساندویج که میخوره به مامانم میگه برا سما بذار شب بیاد بخوره دوس داره ساندویج .گریه ام گرفت 😭

قدر باباها رو بدونید من سی سالمه شوهر دارم بچه دارم یه ساندویج که میخوره به مامانم میگه برا سما بذار ...

منم گریه م گرفت

بابا یه چیز دیگه است... من پولی که خودم در میارم دلم نمیاد برا خودم خرج کنم بابا ببین چه دل گنده ست چقدر مهربونه میره زحمت میکشه برای زن و بچه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

من شوهر ندارم ولی فکر میکنم آدم باید کسی رو بیشتر دوست داشته باشه که اون طرف هم داره

عشقی که پدر به آدم داره شوهر نداره

هیچ کس نمیتونه مثل مامان و بابا آدم و دوست داشته باشه 

به عشق مردن زندگی میکنم

من خیلی احساساتی شدم یکی بیاد بغلم کنه😢

بیا بغلممم

جمعه شام سفره خونه بودیم

یه دختر 10 ساله اومد با مامان و بابا و یه خواهر کوچیکتر

نشستن تا پدر خانواده بره سفارش بده

دختر بچه گفت مامان!! بابا چقدر خوبه از صبح رفتیم بیرون کلی برامون خرید کرده گردش کردیم الانم اوردتمون رستوران

بابا خیلی خوبه این همه پول خرج میکنه

دلم غنج رفت برا دختر میخواستم پاشم بغلش کنم حتی

مامانش گفت خب حالا خفه شو وظیفه شه این چیزا رو پیش عمه ت نگیاعع ... حالم خراب شد شام هم نتونستم بخورم 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم