2777
2789
عنوان

شماها جشن هالوین میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 167 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریور ماه روز پدر ایرانی باستانی بودیکی تو سایت گفته بود وقتی خودمون روز پدر داریم دیگه این جشن ها ...

از کسی که هویت خودشو نمیدونه چه انتظاری داری

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

شهریور ماه روز پدر ایرانی باستانی بودیکی تو سایت گفته بود وقتی خودمون روز پدر داریم دیگه این جشن ها ...

من خیلی خیلی ناراحت میشم 

یه عده مناسبت های مهم و قشنگ ایرانی براشون کمرنگ شده

ولی برای مراسمات عربی سر و دست میشکونن

من خودم مسلمانم و اعتقاد دارم

ولی اینکه هویت اصلی خودمو بخوام فراموش کنم خیلی غم انگیزه

پس چرا اگر کریسمس جشن بگیریم برای همه عجیبه؟مگه کریسمس تولد مسیح که یکی از پیامبران خدا هست ،نیست؟چر ...

چون ما مسیحی نیستیم برای همین عجیبه البته کسایی که مسیحی هستن میگیرن خیلی هم خوبه . 

تاریخ خاصی نداره؟؟؟بوقلمون خواهر خیلی گرونه گنجشک نمیشه بپزیم؟؟؟ 😅😅😅بعد از خدا تشکر کنیم؟؟؟

😂😂😂  رو جوجه رنگی هم میتونی فکر کنی🐥

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

کی تصمیم میگیره کدوم مراسم بین المللی باشه میشه بگید

هالوین، ولنتاین اینا همه بین المللیه

کریسمش مثلا فقط مخصوص مسیحی هاست

متوجه نمیشم یعنی چی کی تصمیم میگیره؟؟

کاملا مشخصه

چیزی نیست که مربوط به کشور خاص یا دین خاصی باشه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بله صد در صدجشن عربها برای اونهاستغربی ها هم همینطورما ایرانی هستیم با جشن های زیبا و قشنگ

خب من چون مسلمانم درجه اول هم جشن مسلمانان برام باارزشه هم جشن ایران قشنگم

ولی بعضی ازهمینا ک میگن جشن فلانه 

جشن ایرانم حتی قبول ندارن ولی خوب غرب پرستن واین چرندتایو قبول دارن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

باشه😆

اره اره بیشتر بیشتر بخند ک پولدار بشی زندگیت بشه بهشت بدون دغده اره بیشتر خودتو بکش از خنده هه بلد نیستی حرف بزنی و دفاع کنی علکی نظر نده ک دهنت پاره نشه