2777
2789
عنوان

شماها جشن هالوین میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 167 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارجی ها رو نمیدونم ، ولی اینجا دقیقا چی رو شکر کنیم؟😂

خداوکیلی یه چیز نداری یعنی .همونو پیدا کن مراسم رو اجرا کن 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بله شما با ادبی و با شخصیت اول خودت حرف دهنتو بفهم بی تربیت بزار ابا و اجدادت بهت ادب یاد بدن بعد بی ...

تو که میگی توهین نکن .... حالا چرا میگی دهاتی ،مگه دهاتی چشه همین دهاتیا  نبودن  ،شهریا از گرسنگی میمردن 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
اتفاقا درست گفتی هرجشنی باشه میگن مال عربهاست ..و میگن ما آریایی هستیم و عرب نمیپرستیم...بعد جشنهای ...

بله همینه دیگ حتی بعضیا درباره جشنای ایرانیم همینو میگن بس ک غرب پرستن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

من اگر یه روزی بچه دار بشم حتمااا حتمااا براش هالووین و کریسمس میگیرم .چون خودم وقتی بچه بودم برام ح ...

وای بابانوئل رو بگو 🥲❤️ هنوزم کارتون هاشو میبینم

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

توجیه درسته عزیزمبه معنی موجه جلوه دادن

مهم نی عزیز بیخیال

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

این همه ما جشنهای نلی و مذهبی داریم بعد یه عده میرین سمت جشنهای اروپایی 

خدایی چطور ب جشنهای مذهبی میرسه میگیید ما عرب پرست نیستیم ولی اینجا اروپا پرست میشین

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

توخیلی تعطیلی بنده خدا۱😂😂دهاتی مغز فندقی ک معلومه کیه

بله ممکلتی ک تو رو فیلسوف بار اورده  منو بی مغز جمع کن دیگ بلد نیستی از خودت دفاع کنی حرف زر نزن ک دهنت پاره نشه

ما جشن های ایرانی داریمجشنی که میگی مال خودمونه مال عربهاست دوست عزیز

شهریور ماه روز پدر ایرانی باستانی بود

یکی تو سایت گفته بود وقتی خودمون روز پدر داریم دیگه این جشن ها معنی نداره

و منظورش از جشن پدر خودمون روز پدر عربی بود!!

خیلی عجیبه که تعریف "خودمون" در نظر بعضیا اینقدر عجیبه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ولی باهم درتضاد هم نیستن ماهم میتونیم عیدنوروزرو جشن بگیریم هم فطر رو ولی هالوین به ماربطی نداره

پس چرا اگر کریسمس جشن بگیریم برای همه عجیبه؟

مگه کریسمس تولد مسیح که یکی از پیامبران خدا هست ،نیست؟

چرا هرکسی جشن بگیره بهش توهین میکنن؟

بله ممکلتی ک تو رو فیلسوف بار اورده منو بی مغز جمع کن دیگ بلد نیستی از خودت دفاع کنی حرف زر نزن ک د ...

مغزفندقی تواصلا ازاول کابلو گرفتی امریکایی اصیلللل😂

دیگ بیشتر ازاین ضایع نکن خودتو

بله همینه دیگ حتی بعضیا درباره جشنای ایرانیم همینو میگن بس ک غرب پرستن

چند وقت دیگه هم با ولنتاین دهنمون قراره سرویس بشه😂🐻🐻

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!