2777
2789

سلام دوستان کیا تازگی نسل امید رفتن؟سر پسرم دکتر طهماسب پور بود و گف ۹۰ درصد پسره دیروز ی خانومی بود گف انداماش شبیه دختره هم پسر اما میگم با علامت سوال پسر چقدر امکان اشتباه هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رفتم گفت ۶۰ درصد دختره ولی طهماسب نبود

حالا منتظرم چند روز دیگه برم واسه ۱۸ هفته

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

صبر  کن  انشاالله  هرچی  باشه  بسلامتی  بغلش  بگیری  بنظر  من  کلا  جنسیت  بچه  مهم  نیست  سلامتیش مهمه حالا  بچه  اول  یا  دوم  یا  سوم  هرچی  باشه  خداروشکر  کن  عزیــــزم نعمت  بزرگیه  دوباره  دااری  مادر میشی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
صبر  کن  انشاالله  هرچی  باشه  بسلامتی  بغلش  بگیری  بنظر &n ...

آره هر چی باشه واقعا فرقی نداره فقط آدم دوست داره زودتر ارتباط برقرار کنه با نی نی اسمشو صدا کنه☺☺

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
آره هر چی باشه واقعا فرقی نداره فقط آدم دوست داره زودتر ارتباط برقرار کنه با نی نی اسمشو صدا کنه☺☺

آره  عزیزم  میدونم  آدم  کنجکاوه  دیگه  ولی  راهی  جز  صبر  نیست  که بفهمی با  توکل  بخدا صبر  کردن آسون  تر میشه

من  که  از  اول  میگفتم  بارانا  جونم خدا  بهم  لطف  کرد  و  همونم شد 

بنظرم  مادرخورش   حس  میکنه  اگه  علاقه  رو  کنار  بذار  به  احساسش  پناه ببره

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍