2777
2789
وقتی شما اینقدر بد نیتی بدون بزودی خیلی میره بالا😂

لبخند و خنده شیطانی تو کامنتت واقعا مشخصه 

دعا برای گرونی و فقز بیشتر ملت میکنی

فک نمیکنی یک زوج حتی نمیتون ی حلقه رینگی ساده بخرن

خدا ب دلت ارامش بده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

جالبه ها 

شمایی که دعا میکنی طلا بره بالا بد نیت نیستی

اونی که دعا میکنه بیاد وایین تا مردم بتونن زنده بمونن بد نیته

والا ماهم طلا داریم ولی دعا میکنیم بیاد رو پنج تومن

مردم ندارن چیزی بخورن طلا بره بابا گوشت و مرغ و مردم باید فقط تو خواب ببینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر ما مهم نیست که پرپین جان، هرچقدرم ما بگیم باز میخواد بره بالا، دیگه بله ه بعضیا هم از خوراک و پو ...

اره میدونم تا امثال اسی هست ایران پیشرفت نمیکنه

یک زوج حتی یک حلقه هم براشون سخت شده 

دیگه بدبخت جوونا با چ امید بخان ازدواج کنن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
جالبه ها شمایی که دعا میکنی طلا بره بالا بد نیت نیستیاونی که دعا میکنه بیاد وایین تا مردم بتونن زنده ...

اینا تعبات گرونی طلا رو نمیدونن

بعد انگ بد نیتی میزنن

اشتباه شمااینه ک طلای زینتی میخری برای سود کردنت و پس انداز!دیگ الان همه باید بدونن طلای زینتی ارزش پس انداز نداره

اینک بخاطر پایین اومدن قیمت ناراحتی وازخداته بره بالاتر ک چس گرم طلاتون بی ارزش نشه دیگه بحثش جداست کاملا تکلیف روشنه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

وایه این مقدار طلا دعا میکنی طلا بره بالا؟چقدر تفکراتت عجیبه واقعا

خب این خرید مرحله دومم بود پله ای قصد خرید دارم

مرحله اولش رو روی ۷ و ۸ و. و۹ خرید کردم

حالا بدم نیست بیاد پایین خربد کنم...

⁦♥️⁩

اره میدونم تا امثال اسی هست ایران پیشرفت نمیکنهیک زوج حتی یک حلقه هم براشون سخت شده دیگه بدبخت جوونا ...

با نظرت موافقم ولی میگم  امثال اسی مقصر این گرونیا نیستن 

نه تنها جوونا ، بلکه خود مایی که خونه و ماشین و شغل معمولی هم داریم بعد چند سال متاهلی نمیتونیم دو گرم طلا واسه پس انداز بچه هامون بخریم.

با خدا کنه، خدا نکنه که چیزی نمیشه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

زینتی نمیخرم

ابشده؟

سکه؟

چون تجربه ثابت کرده فقط سکه ارزش پس انداز داره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️