2777
2789
با نظرت موافقم ولی میگم امثال اسی مقصر این گرونیا نیستن نه تنها جوونا ، بلکه خود مایی که خونه و ماش ...

بله میدونم اسی کاره ای نیس دلش سود بیشتر میخاد و مشکل از پایه و اساسه

ولی والا من اینقد خوش نیتم ک تعریف از خودم نباشه همه اطرافیانم این میگن.

دلم شکست بهم گفت بد نیت

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میدونم اسی کاره ای نیس دلش سود بیشتر میخاد و مشکل از پایه و اساسهولی والا من اینقد خوش نیتم ک تع ...

میدونم عزیزم میشناسمت. به دل نگیر

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

بله میدونم اسی کاره ای نیس دلش سود بیشتر میخاد و مشکل از پایه و اساسهولی والا من اینقد خوش نیتم ک تع ...

ببد نیت گفتم چون میبینی ناراحتم

و شما جوریی حرف میزنی انگار میخوای منو ناراحت کنی و خرص بدی که بیشتر ناراحتی کنم

کاربرهای دیگه رو ببین بعضی ها چقدر قشنگ و مودبانه همین خرف شما رو زدن

⁦♥️⁩

نیم بیشتر خریدم

خب عالیه کارخوبی کردی ماهم همینکارو کردیم البته الان نه شهریور پارسال ۱۰تانیم خریدیم بعدش هرماه ی ربع الان ۳ماهه هیچی نخریدیم نشد ک بخریم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

ببد نیت گفتم چون میبینی ناراحتمو شما جوریی حرف میزنی انگار میخوای منو ناراحت کنی و خرص بدی که بیشتر ...

باشه حق باتویه.

ولی برو کامنتم بخون اگر توش توهین بود یا دلیل بر ناراحت کردن تو 

امیدوارم از ناراحت کردن من شرمنده بشی.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!