2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای این ملت چشونه🫤🫤🫤🫤حاضرن برای چند گرم طلاشون بقیه بدبختی بکشن

نظر ما مهم نیست که پرپین جان، هرچقدرم ما بگیم باز میخواد بره بالا، دیگه بله ه بعضیا هم از خوراک و پوشاک شون زدن یه مقدار طلا بخرن واسه پس انداز ، خب بیا پایین مسلما خود شما هم باشی ناراحت میشی.

در کل هممون تو ضرریم کاش وضع زندگیا این نبود هیچکدوم از مردم مقصر نیستن

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

چند شده مگه ؟فدای سرت

بخوره تو سرشون این پایین اومدن درسته منم خریدم برا بی ارزش نشدن پول ولی چی شد اون روزایی ک گرمی ۳۰۰ هزار بود 🥲

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
وقتی شما اینقدر بد نیتی بدون بزودی خیلی میره بالا😂

من بد نیتم؟؟؟؟

خدا کنه همه مثل نیت من باشن

الان بدنیت معلومه کیه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
وقتی شما اینقدر بد نیتی بدون بزودی خیلی میره بالا😂

عزیزم ناراحت نشیا ولی فکر نمیکنی امثال شماها که طلا رو به قصد گرون شدن و سود بیشتر خودتون خریدید بدنیت هستید؟آیا وقتی طلا می‌خریدید غیر ازین بود که فقط به فکر منافع خودتون بودید

یعنی هرکسی آرزو کنه طلا بیاد پایین بد نیتِ؟😐😐😐😐😐😐😐این چه تاپیک سمی بود امروز دیدم😐😐😐😐😐😐 ...

والا ن توهینی کردم بهش ن حرفی زدم

نمیدونم توهین چرا شده مثل نقل و نبات دهن بعضی کاربرا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چند شده مگه ؟فدای سرتبخوره تو سرشون این پایین اومدن درسته منم خریدم برا بی ارزش نشدن پول ولی چی شد ا ...

معزیزم کاش همه مثل شما فهیم و دانا باشن

اینقدر قشنگ جواب دادی

بعضیا جوری میان حرف میزنن که میخوان ناراحتی و غصه ت رو صد برابر کنن 

⁦♥️⁩