2777
2789
عنوان

شما هرروز به مادرشوهرتون زنگ میزنید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب چیا هرروز حرف میزنید باهم من حرفی ندارم اخه

اول اینکه مادر شوهرم دختر نداره منو مثل دخترش میدونه هر چی میشه با من درد و دل میکنه،بعدشم من باردارم زنگ میزنه حالمو می‌پرسه آخه خیلی بد ویارم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

من سالی یکبار هم زنگ نمیزنمکلا از زنگ زدن خوشم نمیاد

منم همینم بخدا استرس میگیرم از تلفنی حرف زدن چون کلا درونگرام

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
اول اینکه مادر شوهرم دختر نداره منو مثل دخترش میدونه هر چی میشه با من درد و دل میکنه،بعدشم من باردار ...

والا منم باردار بودم بد ویارم بودم زنگ نمیزد هیچوقت

خب پس شما چرا باید این کارو کنیکلا هر چیزی در حدش خوبه ... خودت رو مشغول نشون بده بگو وقت نکردم

واقعنم وقت نمیکنم نوزاد دارم وقت چایی خوردنم ندارم حتی همینکه صحبت کنم با تلفن بیدار میشه گریه میکنه

والا منم باردار بودم بد ویارم بودم زنگ نمیزد هیچوقت

خداییش مادر شوهر من خییییییییلی خوبه،همیشه میپرسه چی بپزم بیارم برات،اینم بگم من پدر و مادر ندارم اینا نازمو میخرن

واقعنم وقت نمیکنم نوزاد دارم وقت چایی خوردنم ندارم حتی همینکه صحبت کنم با تلفن بیدار میشه گریه میکنه

خب همینا رو بگو با احترام مثلا گلایه کرد بگو با بچه که نمیشه کار خونه غذا فراموش کردم زبانی بگو خدایی نکرده قصد بی حرمتی نبست فرصت نکردم ببخشید ولی هر جور رفتار کنی بیشتر ازت باج میگیرن قرار نیست که ما صدمونو برای خانواده شوهر بزاریم

خداییش مادر شوهر من خییییییییلی خوبه،همیشه میپرسه چی بپزم بیارم برات،اینم بگم من پدر و مادر ندارم ای ...

الهیییی چقدر خوبه که انقدر دوستت دارن ، من باید انقد دم خودشو حتی فامیلاشو ببینم که باهام خوب باشه مادرشوهرم کلا الویتش خواهر برادراشن من باید هوای اونام داشته باشم 

خب همینا رو بگو با احترام مثلا گلایه کرد بگو با بچه که نمیشه کار خونه غذا فراموش کردم زبانی بگو خدای ...

زنگ زده میگه به مادرم زنگ بزن حالشو بپرس ، ینی به مادربزرگه شوهرم

الهیییی چقدر خوبه که انقدر دوستت دارن ، من باید انقد دم خودشو حتی فامیلاشو ببینم که باهام خوب باشه م ...

آره خدایی،خیلی دوسم دارن

اتفاقاً الویت اول اینا منم،من پنجشنبه خونه خواهرم بودم مادر شوهرم مهمان داشت زنگ زده بود می‌گفت جات خیلی خالیه هر چی میخورم میگم جای جانان خالی