2777
2789
عنوان

چیکار میکنید که فامیلاتون تو زندگیتون دخالت نکنن🍌

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 61 پست
دقیقااااا🤣🤣🤣الانم خالم و زنداییم رو به روم روی مبل نشستن و کسشر گفتن و حاشیه شروع شد🤌😐

اینکه عادیه .تا به حال برگشتن بهت بگن چقدر بیکاری یه کلاسیو شروع کن برو باشگاه برو اینکارو کن بو اونکارو کن .

از طرفی من رفتم گواهینامه ثبت نام کردم پسر خودشم همین طور حالا رفتیم مسافرت دیر شد گرفتن گواهینامه من حالا سرکوفت پسرشو ۲۴ ساعته میزنه تو سرم پسسسسرررررر مننننن گواهینامه شوووو گرفت بسکه با استعداده هیچی هم حالیش نیست

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

حفظ فاصله، ندادن هرگونه اطلاعات از خودت برای خوراک فکریشون، هیچ استوری یا عکسی از خودم نمی‌ذارم که بفهمم دقیقا چیکار میکنم یا کجام،از برنامه هام به کسی نمیگم، باهاشون درد و دل نمیکنم، ملاقات ها با خانواده و در قالب مهمانیه، به مامانمم میگم از من اطلاعات شخصی نده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم دختر عمه من زودتر از من ازدواج کرده الن و یه بار سر همین حرفاشون انقدری دلم شکست و خدا هنوز جواب قلب شکستمو نداده چرا چون برگشت یه بنده خدایی از فامیل (من میرفتم سرکار) گفت انقدر بو سر کار بیا فلانی ازدواج کرد بچه شو هم به دنیا میاره تو بمون تو خونه 😊😊😅

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

اول فک کردم متاهلی خواستم بگم تقصیر شوهرته که راه رو برای باز می کنه معلومه مقصر مادرته سعی کن از مادرت مخفی کنی تا جایی که میشه وقتی دهنش لقه و سفره دلش رو برای همه باز می کنه لزومی به گفتن همه چیز بهش نیست دروغ نگو ولی همه چیزم نگو آها احترام مادرت واجبه همه اینا با سیاست 

هروقتم سوال ببجایی می پرسن موضوع بحث رو عوض کن یا از خودشون همون سوال رو بپرس نمیشه به همه بپری ولی محترمانه دمشون رو قبچی کن

اول فک کردم متاهلی خواستم بگم تقصیر شوهرته که راه رو برای باز می کنه معلومه مقصر مادرته سعی کن از ما ...

نه خداروشکر سینگلم

اگه یه روزی ازدواج کردم

چجوری باید مرز بزارم؟؟؟

ک فامیل شوهر هم اضافه میشه😐🤌🍌🤣

حق ندارن تعیین تکلیف کنن برا من 

من خودم قدرت تصمیم گیری دارم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اینم بگم دختر عمه من زودتر از من ازدواج کرده الن و یه بار سر همین حرفاشون انقدری دلم شکست و خدا هنوز ...

اره منم زیاد تیکه میندازن و پز شوهراشونو میدن مخصوصا اونایی ک عشق شوهرن و چهار سال کوچیکتر از من هستن من ۲۴ سالمه🤌🤌🤌