2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا فکره واقعیت نداره اصلا صدا بشنوی مهم نیست صداس صدا مگه ترس داره وایسا با شوهرت برو حموم این نکن ...

من نباید برم از خانومایی ک افسردگی بعد زایمانشون شدید بوده بپرسم چون اونا چیزای وحشتناک میگن منم چون حالم یکم خرابه به خودم ربط میدم و....

من نباید برم از خانومایی ک افسردگی بعد زایمانشون شدید بوده بپرسم چون اونا چیزای وحشتناک میگن منم چون ...

آره اینترنت و بزار کنار یه مدت این اینترنت ترس آدمو بیشتر می‌کنه بابت خیلی چیزا با کار خونه سرتون گرم کن آهنگ شاد کوش بده

آره اینترنت و بزار کنار یه مدت این اینترنت ترس آدمو بیشتر می‌کنه بابت خیلی چیزا با کار خونه سرتون گر ...

همینکارو میکنم ..ممنون بابت راهنماییتات انشالله هر چی از خداوند میخوای بهت بده❤️

مرسی عزیزم ان شالله که زود خوب میشی چند روز دیگه و بیا اینجا بهم بگو که خوب شدی

انشالله . حس میکنم مشکل اینک ذهنم پر شده از چرت و پرت در صورتی ک فک کنم افسردگی بعد زایمان همه میگیرن و خوب میشن و بزرگش نمیکنن