2777
2789
عالیه آسنترا همون سرترالین که من خوردم اسم دیگه شهآره بزرگ نکن ول کن اهمیت نده فکر می‌زاره می‌ره ولی ...

خداکنه بتونم اهمیت ندم باور کم ظهر اینقدر گریه کردم ک حد نداشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه بتونم اهمیت ندم باور کم ظهر اینقدر گریه کردم ک حد نداشت

ببین فکرت که در حد فکر وحشتناک من نیست گریه نداره اصلا یه چیز بیخود که داری بخاطرش خودتو اذیت می‌کنی اونم چون ذهنت سرده گرمی بخورتا میتونی

ببین فکرت که در حد فکر وحشتناک من نیست گریه نداره اصلا یه چیز بیخود که داری بخاطرش خودتو اذیت می‌کنی ...

ببین مثلا میرم حموم خب چون بعضیا گفته بودن صداهایی می‌شنیدند من میترسم میگم نکنه منم بشنوم اصلا یه حسابی..

تازه زایمان کردی گریه نکن مریض میشی بلاخره هر چیزی یک دوره ایی داره

۳ ماهه زایمان کردم ..تو آخر بارداری این فکر میومد ک اعتماد ب نفس از کجا میاد دروغ از کجا میاد آدما از مغزشون استفاده میکنن و حرف میزنن ..این فکرای چرت و پرت

ببین مثلا میرم حموم خب چون بعضیا گفته بودن صداهایی می‌شنیدند من میترسم میگم نکنه منم بشنوم اصلا یه ح ...

اینا فکره واقعیت نداره اصلا صدا بشنوی مهم نیست صداس صدا مگه ترس داره وایسا با شوهرت برو حموم این نکنه نکنه نکنه ها وسعت میده نکن 

چند روز قرص مصرف میکنی

نتونم به خودم کمک کنم به این افکار و چرت و پرتا بها بدم 😔

منم تو افسردگی میگفتم نمیشه درست نمیشه این فکرها نمیره ولی همه ش می‌ره میگذره زمان بده فعلا بهش چند وقت دیگه بارو بندیل شو جمع می‌کنه می‌ره خندت میگیره به حرفهای الانت

نتونم به خودم کمک کنم به این افکار و چرت و پرتا بها بدم 😔

حالا اگه خواستی برو پیش یک مشاوره اونا خیلی خوب راهنمایی میکنن با شما صحبت میکنن  من الان ۴۰ سالمه اون موقع نه گوشی بود کسی به ما چیزی یاد میداد ولی الان خداشکر همه چی هست