2777
2789
عنوان

واسه سزارین بقیه باید کارای شخصیمونو بکنم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 51 پست
نه نه اصلا اینجوری نیست الان دیگه برش شکم از این سر تا اون سر شکم نیست میتونی کاراتو بکنی فقط یه کمک ...

آخه اینا میگن که باید مامانت دوستت کسی برات این کارای شخصیتو بکنه تا چند بار من خجالت میکشم ایشه اصلا بدم میاد

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد به حرفه کسی توجه نکن عزیزم خودت تجربه می‌کنی همه چی رو میبینی راهش چیه 

روز اول تا سوم کمک لازم داری بعدش نه

چهار ساعت یه بار شیاف بذار

ده روز بعد هم گن طبی ببند تا شش ماه

بدن تا بدن فرق داره بعضی ها هیچچ کار نمیتونن بکنن از درد بعضی هم خودشون همه کاراشون میگنن

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

نه من که این کارا رو خودم انجام میدادم .مامانم کمک حالم بود تو بقیه کارا.بخیه هم کشیدم کاملا اوکی شد ...

خوبه باز پس میشه خودمون بکنیم اینا میگن مادر خواهر رفیق کسی باید شیاف و اینا بزاره برات

باز پرستار و دکتر این کارو کنن عیب ندارع دیگه اینا میگن خانواده و دوست و مادر 🥴

نه نه .پرستارا و خدمه لطف میکنن میزارن.

من هیچ کدوم ازین کارا رو همراهم انجام نداد

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

تو بیمارستان که برامون میذاشتن 

ولی خونه اومدم خودم گذاشتم 

دیگخ فلج که نیستیم 😁

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
الان مثلا تو طبیعی خیلی حریم شخصی ادم حفظ میشه نگران یه شیاف بعد سزارین باشیم

واسه طبیعی بجز دکتر و پرستار بعدا کسی میبینه بدم رو ؟ باید کاری بکنن مگه 

آخه اینا میگن که باید مامانت دوستت کسی برات این کارای شخصیتو بکنه تا چند بار من خجالت میکشم ایشه اصل ...

کار شخصی یعنی شیاف و پد دیگه اره؟ اینا توی بیمارستان با پرستاره نه همراه 

سرویس بهداشتی هم که روز اول سوند داری بعدشم مشکلی نیست میتونی بری خودت 

نه 

من خودم میکردم از همون روز ترخیص‌ی از بیمارستان خودم شیاف و پوشک میکردم فقط برداشتم و خوابیدن درد داشت که با شیاف کنترل می‌شد و درد میخوابید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

زیاد به حرفه کسی توجه نکن عزیزم خودت تجربه می‌کنی همه چی رو میبینی راهش چیه روز اول تا سوم کمک لازم ...

بعد اصلا فکر کنم بعد زایمان خونه خودمم باشم راحت ترم از همه نظر نه خونه مادری کسی 

الان با اینکه باردارم خونه مامانم میرم اصلا راحت نیستم و گشنگی چه استراحت 🥴

نه نه .پرستارا و خدمه لطف میکنن میزارن.من هیچ کدوم ازین کارا رو همراهم انجام نداد

خداروشکر 

هرچند فعلا دکترم گفته شرایط طبیعی رو داری ولی من سزارین دوست دارم گفتم تحقیق کنم درباره هر دو