2777
2789
متوجه نمیشم

قصور ازمن بود ببخشید

من هیچوقت تاحالا تو خوابم ساعت یا زمان ندیدم

دیشب با غصه ی زیادی خوابم برد

تو خوابم ساعت گوشی دوستمو دیدم زمانش هم ۱:۴۶بود

چه معنی ای میتونه داشته باشه؟ خوشحال بودم و استرسم داشتم یکم

پس‌زخم‌هایمان‌چه؟آغوشِ‌حضرت‌مادر‌درمان‌میکند🤍؛•هروقت‌ دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننه‌ام‌البنین به چادرت گرفتارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ساعت رو دیدی؟؟؟چیز دیگه ای تو خواب ندیدی؟؟

ساعت بودش چون دوستمو دیده بودم خوشحال بودم اما عجله هم داشتم چون باید میرفتم جایی بهش گفتم ساعت چنده مثل اینکه حرفمو متوجه نشد گوشیشو گرفتم ازش خودم دیدم بعد بدو بدو رفتم سمت اونجایی که میخواستم ،هم استرس داشتم هم خوشحال بودم خداروشکر زود به جایی که میخواستم رسیدم

تو ذهنمم کلا تا یک و پنجاه دقیقه وقت داشتم برسم به محلی که میخوام برای همین عجله هم داشتم

پس‌زخم‌هایمان‌چه؟آغوشِ‌حضرت‌مادر‌درمان‌میکند🤍؛•هروقت‌ دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننه‌ام‌البنین به چادرت گرفتارم...

ساعت بودش چون دوستمو دیده بودم خوشحال بودم اما عجله هم داشتم چون باید میرفتم جایی بهش گفتم ساعت چنده ...

خوابت نشونه های خوب داره . ان شاالله که خیره 

همین زود رسیدن ب مقصد خیره ان شاءالله 

چون ساعت ۱رو نشون داده اونم خیره ب امید خدا 

ان شاءالله ب این زودیا خیری بهتون میرسه 

چون عدد یک؛ عدد مقدس و خوبی هست 

صدقه بده حتما و خوابتو برا کسی تعریف نکن 

خوابت نشونه های خوب داره . ان شاالله که خیره همین زود رسیدن ب مقصد خیره ان شاءالله چون ساعت ۱رو نشون ...

خداروشکر ممنون یکم تو حس و حال ماورا بودم آخه نشنیده بودم کسی تو خوابش ساعت و دقیق ببینه❤️