2777
2789

اول اینو بگم که عمم برای اینکه مامان بزرگ و بابا بزرگم رو ببره بیرون و دیگع اسنپ اینا نگیرن ما ماشینمون رو دادیم بهش که فقطط مامان بزرگم اینا رو ببره تا حرم و یه دوری بزنن 

و برای خودمون ماشین خریدیم که دیگه به اونا کاری نداشته باشیم 

از طرفی تمام هزینه بنزین و خرابی ماشین و دیگه هرچییی بود و بابای من میداد 

ما یه موردی پیش اومد میخواستیم یه چیزی بخریم مجبور شدیم ماشینمون رو بفروشیم و بریم ماشین خودمون و از عمم بگیریم :::///

ما گرفتیم و ماشینی که انگار مثل نو و صفر بود و دقیقا دو سال پیش قبل اینکه تحویلش بدیم ۵۰ میلیون هزینه سرویس کلی ماشین کردیم 

و وقتی ماشین دستمون اومد دقیقا نزدیک ۱۰۰ میلیون خرجش کردیم قبل مسافرت که درست باشه 

حالا از وقتی که ماشین رو گرفتیم عمم و دختراش با مامان بزرگم و بابا بزرگم همه لج شدن با ما حتی مخ بابامو پر میکنن که چرا ماشینو گرفتین و هرجا هم که مارو میبینن محل نمیدن و واقعا مهم نیست برام ولی ...

ادامه داره بقیه شو میگم پست های پایین تر 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

من واقعا نزدیک ۳ ۴ سالی هست دیگه تو زندگیم راهشون ندادم نزاشتم بفهمن چیزیو از خودم 

تا اینکه این اتفاق افتاد یهو از مسافرت برگشتیم و ما مراسم ختم دعوت شدیم ببخشید داخل مجلس پشتشو نو به ما کردن که انگار محل نمیدیم بهتون منم یه سلام بدون احساس کردم و رو بوسی رفتم سر میز خودمون نشستم 

بعد گذشت و یک هفته بعد بابام اومد کلی باهام حرف زدن که مهمون حبیب خداست و مهمون اینطوریه باید با مهمون خوب باشیم و من متوجه منظور باام نمیشدم که خدایا چی میگه بابام مگه من چیکار کردم 

و متوجه شدم 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمم اومده پشت سرم گفته فاطمه مارو تو مجلس دیده محل نداده ببخشید باسنشو کرده به ما 

و عموم هم از اونطرف مثلا نخود هر آش که اره فاطمه عوض شده و فلان بیسار همه رو ریختن سر من و مامانم 

منم مونده بودم که خدایا چیکار شون کردم  

بعد جالبیش اینجاست میریم خونه مامان بزرگم و عمم اینا هستن کلی تیکه بارمون میکنن 

و خستم کرده اینکه بابام پشتمون نیست

منم جواب بابامو دادم به جای خودش که خود بابام متوجه شد من اینجا مقصر نیستم ولی 

به نظرتون چیکار کنم اینا دست از زندگیمون بردارن خستمون کردن از طرفی زنعموم هم میره عموم رو پر میکنه که اینا فلانن بیسارن الان زندگیمون شده دعوا  و کتک کاری که اونا خوبن ما بدیم ما با بقیه بد رفتار کردیم در صورتی که خدا شاهده من از کسی متنفر باشم باهاش طوری برخورد میکنم که حتی جلوی مردم آبرو داری بشه ولی از دو ماه پیش تصمیمم رو عوض کردم دیگه مثل خودشون رفتار میکنم فقط با عمم و خانواده بابام اینطوری برخورد میکنم مثل خودشون