2777
2789
عنوان

مامانا جلودر مدرسه چ حرفایی میزنن

1230 بازدید | 79 پست

ادم خجالت میکشه

من ب شخصه با هیچکدوم نمیتونم قاطی شم ولی حرفارو میسنوم از ریز ترین خصوصی ترین قسمت زندگی حرف میزنن و شوخی میکنن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما راجع به تکالیف حرف می‌زنیم خیلی مشق میده خانمه به بچه یکی میگه بچم‌نمینویسه یکی‌میگه بچم‌مریض شد یکی میگه سرفه داره چیکارش کنم یکی میگه کیفاشون سنگینه یکی میگه هماهنگ کنیم تغذیه شبیه هم براشون بذاریم و ...

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

از چنین جمع هایی متنفرم

بخدا هنگ کردم

بعد سنا و حجابا متفاوت بود باهم خیلی مچ بودن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برن گمشن بی ادبا یکیشون بود می‌گفت من کلید باغو میدم به پسرم میگم برو دوست دخترتون ببر پسرم انقد سر به زیره دوست دختر ندارها هرچی هم من اصرار میکنم میگم داشته باش فردا هم خواستی زن بگیری یه دختر آفتاب مهتاب ندیده پاک برات میگیرم انقد پاستوریزه نباش قبول نمیکنه 

حیف و صد حیف که نتونستم دهنشو جر بدم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ما راجع به تکالیف حرف می‌زنیم خیلی مشق میده خانمه به بچه یکی میگه بچم‌نمینویسه یکی‌میگه بچم‌مریض شد ...

من با کسی ارتباط ندارم کلا

کنارم ی جمعی بودن اصلا حرفاشون باعث شد شاخ دربیارم

من با دوست صمیمیم اینجوری حرف نزدم تابحال

اره من دیدم ولی حرف نمی‌زنم گوش میدم

منم حرف نمیزنم با کسی اونجا

من با کسی ارتباط ندارم کلاکنارم ی جمعی بودن اصلا حرفاشون باعث شد شاخ دربیارممن با دوست صمیمیم اینجور ...

ما شماره همو گرفتیم بلاخره باید برای یه سری چیزا هماهنگ شیم با هم 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

فک کردم فقط خانمهای نی نی سایت رخت خواب پهن میکنن

پس در مدرسه هم آررررره؟😁🤧

والا من همیشه عجله دارم فقط دست بچم میگیرم و فرار

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀