2777
2789

زن عموم درست کرده ظرف ۱کیلوییشومیده ۵۰۰تومن

ب مامانم زنگ زدم گفتم خریدم

گف خاک توسرت مگ تو دست خودت حنا بود خوذت درست میکردی

خیلی ناراحت شدم عوض این ک بگ حتی اگ‌گرونم باشه بگ اشکال ندارهدمیخوری تموم میشه بدتر حس بد داد بهم 

گرونه۵۰۰؟اصن پیاز کیلویی چنده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز فکر قدیمیا اینطوریه استفاده نوش جانت بسلامتی ان شاءالله به قیمتش کاری نداشته باش 

من تشک پنبه داشتم میخواستم بدم بیرون بالشت درست کنن مادرشوهرم میگفت مگه پولت اضافه کرده خودت پنبه هاشو با دستت بزن بالشت درست کن.میخوام بگم اکثر مادرا اینجورین ولش کن 

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

اینهمه پیاز داغ واسه چی؟ خب گرونه دیگه راست میگه چرا خودت درست نمیکنی؟

برای کی درست کنم؟؟؟شوهری‌ک‌هیچی ب ی ورشم نیس انقد کمردردو گردن درددازم حوصله ندارم بشینم سرخش کنم 

اشکال ندارع کی میخواد سرخ کنه حوصله. داری

اره اخه وقته باقالی بود گرقنم پاک کنم ب شوهرم گفتم خستم بیاکمکم کن گف کی گفت بری بخری پاک کنی امادشو میخریدی کمکمم نکردمنم دیگ دل نمیسوزونم

طرز فکر قدیمیا اینطوریه استفاده نوش جانت بسلامتی ان شاءالله به قیمتش کاری نداشته باش من تشک پنبه داش ...

اخه من شوهرم اصن ادمی نیس‌کمک کنه و هرچقدرم خودم سرخ کنم بدتر میگ اه خونع بو گزفته نمیگ ک دستت دردنکنه