2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش بده ببینم مشکلت چیه منم ریزش دارم ازمایش دادم گفت هیچ‌مشکلی نداری ولی همچنان سخت سفت ریزش دار ...

من ریزش ارثی دارم .تنبلی تخمدان دارم کلا مشکل هورمونی دارم ازمایشمم خوبه ولی همش به ازمایش نیست .سونوگرافیم انجام بده

قبلنا زدم ولی موقت خوبه بعدش تاثیری نداره الانم کلا رد شده

کی میگه رد شده

هنوزم دکترای پوست و مو میدن

تنها داروی رشد و ضخامت مو همینه

چرا موقت؟ همیشگی استفاده کن 

بقول یه نفر مگه هرروز نباید مسواک بزنیم اینم مث مسواک

بهتز کلاه گیسه که

عصاره قزل گون وحشی بزن جلو ریزشش رو میگیره حتی اگر باعث نشه دوباره موهات رشد کنه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه فکر نکنم یه بار بزن ببین چطوره برو عطاری هم بپرس

به کف سرت بزن ساقه موهات خشکه به ساقش نزن پی سی او اس هستی ؟ اگه اره باید خیلی چیزا رو مراعات کنی تا اوضاعت روبراه بشه اصلاح سبک زندگی کن . ورزش کن . تغذیت خیلی مهمه . همهویتامینای مربوط به مو رو چک کن بالا باشن مثلا ویتامین دی باید بالای ۵۰ باشه هم برای مو هم تنبلی تخمدان . این ویتامین تو جفت این موارد تاثیر داره . کسایی که تنبلی تخمدان دارن هورمون تستسترونشون بالاس باید کنترلش کنی یعنی هم تو بدن هم روی سرت کف سرت چربه میتونی از رزماری استفاده کنی یه ماینوکسیدیل طبیعیه که این هورمون رو بلاک میکنه از خیلی چیزا میتونی کمک بگیری عزیزم دنبال راه درمان باش نمیگم کلاه گیس نخر ولی دنبال این باش بقیه موهات از دست نره تو کاملا میتونی کنترلش کنی در مورد مشکلت تحقیق کن تو اینستا خیلی پیجا هستن که کمک میکنن به کسایی که این بیماری تنبلی تخمدان رو دارن اونا رو دنبال کن و سعی کن سبک زندگیت رو تغییر بدی