2777
2789
عنوان

چی میشه فردا که میرم سونو انتی با خوشحالی بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم افسردگی شدید گرفتم آسنترا دکتر داد با دوتا قرص دیگه آسنترا که حالت تهوع مبگرفتم اون دوت ...

من خالم حالش بد بود دکتر براش اس سیتالوپرام داد کامل خوب شد من خودم تا باردارشدم قطع کردم ۳سال بود میخوردم همون قرص رو داروی ایمنی هست برا بارداری بعد ۳ماه منع نداره خوردنش من حالم بده ولی نه به اندازه ی شما من بارداری دومم مثل شما بودم نفهمیدم قرص نخوردم تا اخرش گریه و اشک داشتم میگفتم نمبخوام یعنی شوهرم اصرار داشت یهو همون ماه اول باردار شدم آمادگیش رو نداشتم بعدشم کفتن پسره بدتر شدم تا موقع زایمان کنار نیومدم...ولی الان نه روحیم خوب نیست ولی اونجوریم نیستم هی بگم نمیخوام و اینا آره چهارتا بچه میشن دوتا پسر داشتم ابنام معلوم نیست چین منم از روزی ترس دارم که برم بگن دوتا پسرن بعد دوباره اون بارداری دومم سرم بیاد و حالم بد بشه ولی اگر حالم بد شد شروع میکنم همون ضد افسردگی رو این حالت برا بچت بیشتر ضرر داره 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

اسی جنسیت فرشته ت هرچی شد منم لایک کن بگو🥰😍

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
طرفای جنوبم عزیزم

انشااله همونی که میخای بشه میخاستم بگم اگه شیرازی بری پیش ابوالفضل نظری تشخیصش درسته 

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..