2777
2789
عنوان

چی میشه فردا که میرم سونو انتی با خوشحالی بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 77 پست
عزیزم بچه چندمتو من دوتا دختر دارم سومی باردار شدم هرروز کارم گریه بود روز ان تی رفتم سونو یهو دکتر ...

الهیبی 

من بچه اولم هستش اینقدر اطرافیان بدی دارم از الان استرس اینو بهم وارد کردن دومی دختر باشه چب

ولی من دیگه برام مهم نیست فقط میخوام سالم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم من سوزش سر معده شدید بعضی بوها به شدت اذیتم میکنه بالا نمیارم ولی بس معده درد میشم خودم انگشت ...

بیشتر کدوم طرف دوست داری بخوابی. حرف Yانگلیسی تو کدوم چشمته رنگ ادرارت چه رنگیه اوایل بارداری وزن کم کردی یا اضافه

الهیبی من بچه اولم هستش اینقدر اطرافیان بدی دارم از الان استرس اینو بهم وارد کردن دومی دختر باشه چبو ...

عزیزم بزار دخترت دنیا بیاد فرق بین پسر و دخترو میبینی بخدا روزی هزار بار خداتو شکر میکنی بچت دختره

عزیزم بزار دخترت دنیا بیاد فرق بین پسر و دخترو میبینی بخدا روزی هزار بار خداتو شکر میکنی بچت دختره

از الان اینقدر دوستش دارم دارم لحظه شماری اومدنش و میکنم جاری ام اونروز میگفت تو هیچیت به بارداری دختر نمیخوره شاید پسره خوب اومدم خونه فکر کردم گقتم اگه پسر باشه بنظرم هیچوقت کنار نمیام 

عزیزم بچه چندمتو من دوتا دختر دارم سومی باردار شدم هرروز کارم گریه بود روز ان تی رفتم سونو یهو دکتر ...

یه چیزی بگم این پسر میاد چنان دل تورو میبره هر روز میگی چرا انقدر خودمو اذیت کردم چرا از بارداریم لذت نبردم 

اون کوچولو صدات رو میشنوه ها!

میگه مامانی چرا بی تابی میکنی منو خدا برات هدیه داده آروم باش!

ون سومی رو دوقلو باردارم حالمم اصلا خوش نیست منم گاهی گلایه میکنم از خدا میدونم چه حالی داری ولی اگر اصلا اصلا دست خودت نیست حتما ضد افسردگی باید بخوری اینکه نوشته بودی دارو هم خوردم تثر نداشت خیلی مسخرس! چه دارویی خوردی؟ضد افسردگی خوردی و اثر نکرد!

بهانه نیار باید دارو مصرف کنی شما افسردگی بارداری داری

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
یه چیزی بگم این پسر میاد چنان دل تورو میبره هر روز میگی چرا انقدر خودمو اذیت کردم چرا از بارداریم لذ ...

عزیزم میدونم افسردگی شدید گرفتم آسنترا دکتر داد با دوتا قرص دیگه آسنترا که حالت تهوع مبگرفتم اون دوتا هم دکتر گفت اصلا نخور 

عزیزم چند سالته یعنی با بارداریت میشه 4تا بچه 

شما حال روحیت بد نشد من همه راهها رو رفتم احساس میکنم دنیا به آخر رسیده