2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و خواهرشوهرم چرا اینجوری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 45 پست
میدونه چیه یه خواهر یه برادر و یه مادر هستش پدرشوهرم چندین ساله فوت شده منم یدونه عروسم گفتم دوفردای ...

منم تک عروسم شوهرم هم تک فرزنده خانواده شوهرم بلای عاشوراروسرم آوردن حتی به جدایی داشت ختم میشد حتی عروسی هم نگرفتن یایه طلایی چیزی برام بخاطراون میگم خانواده شوهرشایدتوظاهرباآدم خوب باشن اماپشت سرت هزارتاکارمیکنن.

بيکاری؟ خودتو قاطی نکن.زنگ نمی زنن چه بهتر.تو هم زنگ نزن.دیگه بهونه هم داری.گفتن میگی من هر چی زنگ ز ...

😑😑😑😑😑اسی فک کنم خود شیرینه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم عشقم؟

منظورش اینه تو و شوهرت الان یه نفر محسوب میشین بقیه شما رو جدا از هم نمیبینن اینکه شوهرت قهره یا اینکه تو قهری یا نه فرقی براشون نداره اینو به حساب جفتتون میزارن

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

بيکاری؟ خودتو قاطی نکن.زنگ نمی زنن چه بهتر.تو هم زنگ نزن.دیگه بهونه هم داری.گفتن میگی من هر چی زنگ ز ...

اره واقعا درست میگی حالا جالبش میدونی چیه رمانی که شوهرم مجرد بود وقتی با خواهرش قهر میکرد خواهرشوهرم دلش نمیومد سریع زنگ میزد به برادرش الانم از زمانی که ازدواج کردیم این دوبار قهری که پیش اومده اصن خواهرشوهرم زنگ نمیزنه

منم تک عروسم شوهرم هم تک فرزنده خانواده شوهرم بلای عاشوراروسرم آوردن حتی به جدایی داشت ختم میشد حتی ...

پولاشون رو می‌خوان ببرن گورشون 

واسه یدونه بچه خرج نکنن برای کی می‌خوام خرج کنن؟؟؟

میگم اون قهره توام قهری چرا پشت شوهرت نیستی

اخه گفتم بخدا دوفردای دیگه حرفی حدیثی پیش نیاد که چرا عروسمون یه زنگ به ما نزد 

ولی منم پشت شوهرمم اصن زنگ نزدم دیگه و خودمو کوچیک نکردم 

چقدر قشنگ گفتی عزیزدلم🥺🥺۲ ساله ازدواج کردم

منم اوایل همین بودم فکر می کردم لیاقت محبت و احترام دارن، اما نداشتن. بر حسب تجربه میگم. خانواده شوهرت هیچ وقت مثل خانواده خودت دوستت نخواهند داشت، مثل خانوده خودت بهت احترام نخواهند گذاشت و مثل خانواده خودت تو رو دلسوز خودشون نمی دونن. هر چقدر هم محبت کنی تهش میگن عروسه. تقی به توقی بخوره همینا طلبکار میشن ازت. 

بیکاری ها.تو چرا نگرانی عزیزم. کاری به رابطه خواهر برادری نداشته باش خودشون بخوان آشتی میکنن تو عروسی هرکار هم بکنی پس فردا تشکر نمیکنن

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
منم اوایل همین بودم فکر می کردم لیاقت محبت و احترام دارن، اما نداشتن. بر حسب تجربه میگم. خانواده شوه ...

هر چقدر محبت کنی اصلا به چشمون نمیاد 

من قبلاً براشون کادو می‌خریدم دعای خیر برای پسرش و پسرام میکرد جونش در نیومد از منم تشکر کنه 

الان نمی‌خرم خوب بزار پسرشون بخره جونش دربیاد لیاقت نداشت

تو کار خوبی کردی ، اونا لیاقت نداشتنخاله شوهرت از سمت اونا زنگ زد یعنی ؟ خب چی میشه خودشون با تو و ب ...

اره واقعا عزیزدلم اونا لیاقت ندارن اخلاقشان همینه 

من بعد ازدواج اومدم شهر همسرم زندگی میکردم فاصله خونه ما با مادرشوهرم پیاده ۱ دقیقه بود دیگه مادرشوهرم رفت شهر دیگه داره زندگی میکنه بخاطر همین تنها شدم خاله شوهرم زنگ زد به من 

و الان مادرشوهرم رفته شهر من دارم زندگی میکنه🙂

پولاشون رو می‌خوان ببرن گورشون واسه یدونه بچه خرج نکنن برای کی می‌خوام خرج کنن؟؟؟

بخاطراون زیادخودمودرگیرخانواده شوهرنمیکنم توهم زیاددرگیرنکن توکه خوبی اونارومیخای امامیدونی چراخاهرشوهرومادرشوهرت بهت زنگ نمیزنن؟ چون موقع دعوای همسرت بااونا باخودشون میگن که آره حتمازنش گوششوپرمیکنه میندازه به جون ما من تجربه دارم که میگم