2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و خواهرشوهرم چرا اینجوری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطراون زیادخودمودرگیرخانواده شوهرنمیکنم توهم زیاددرگیرنکن توکه خوبی اونارومیخای امامیدونی چراخاهرش ...

دقیقا... منم خواهر شوهر نفهمم سر رفتارای زشت خودش سوهرم بهش تشر زد بعد از من طلبکار شد که اره حتما تو پرش کردی وگرنه اون هیچوقت بامن اینجوری حرف نمی زد. انقدر شعورش نمیرسید که احترام هر کسی دست خودشه. تو ادم باش باور کن داداشت کاریت نداره... رفتارای خودشونو نمی بینن اما بعدن تو رو می کنن عروس بده و میگن تو داداشمونو یا پسرمونو پر کردی فلان.

اره من این سری دخالت نکردم اصن گفتم احترام دوطرفه س بزرگتر و کوچیکتر نداره

هفته ای دو هفته ای یکبار به مادرش زنگ بزن 

بعدا آشتی کردید نمونه گلایه کنه چرا زنگ نمی دی ازت دلخورم و فلان

هفته ای دو هفته ای یکبار به مادرش زنگ بزن بعدا آشتی کردید نمونه گلایه کنه چرا زنگ نمی دی ازت دلخورم ...

آفرین دقیقا ولی خودشونو خوب نشون دادن به من من هرچقدر خوبی کنم یه روزی هم قهر کنن با شوهرم بازم همون آش و همون کاسه و دیگه خودمو اذیت نمیکنم

دقیقا... منم خواهر شوهر نفهمم سر رفتارای زشت خودش سوهرم بهش تشر زد بعد از من طلبکار شد که اره حتما ت ...

پس بیخیال باش  بزاربرن گم شن الان منوبه جایی رسوندن که وقتی میان درمیزنن دروبهشون بازنمیکنم ومیرن هرکس درحدشخصیتش احترام خودشونگه میداره

پس بیخیال باش بزاربرن گم شن الان منوبه جایی رسوندن که وقتی میان درمیزنن دروبهشون بازنمیکنم ومیرن هر ...

اخرش همین شد با یکی شون قطع رابطه ام. با بقیه اشونم رفت و امد رو کم کردم... 

دنبال شری هانزنن چه بهتر ، شوهرت رفت برو ، نرفت نرودخالتم نکن تو بحث و دعواهاشونتمام

دقیقا تو هر چقدرم خوبی کنی باز عروسی غروس واونا ممکنه این اخلاق پسرشون رو هم از تو بدونن.ولشون کن بابا .چیکار داری

دقیقا تو هر چقدرم خوبی کنی باز عروسی غروس واونا ممکنه این اخلاق پسرشون رو هم از تو بدونن.ولشون کن با ...

والا بخدا ، سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن که

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤