2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از زنای دیگه یاد بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبادا کوچکترین حس بدی ب خودتون داشته باشین این کار از عهده ی هیچ انسانی برنمیاد 

بنظرت کدوم مرد بدون کمک میتونه بچه داری کنه خونه داری و آشپزی کنه و کار بیرونم انجام بده 

من کار خونه و بچه داری میکنم و واقعا نمیتونم و نمیرسم خونم همیشه دسته گل باشه یا غذام همیشه آماده باشه  اگه بخام اینکارو با خودم کنم فرسوده میشم دیگه شما کار بیرونم دارین ده برابر بدتر 

گلم درسته حرفش سنگین و ناراحت کننده ولی حواست رو جمع نکنی میشه زنگ خطر زندگیت اگر برات زندگیت مهمه الویتت خودت و بچه باشه نه تمیزی خونه زندگی بیشتر به خودت برس تا خونه هر چند درک میکنم سخته ولی میبینی که شوهرت درک نمیکنه و ازت انتظار زیادی داره با نظر های حمایتی کاربرا هم شوهرت نمیگه من اشتباه میکنم باز نظر خودش رو داره پس خودت الویتت رو تغییر بده به خودت و بچه بیشتر برسی تا خونه داری آرایش نمیگم بکن ولی لباس تمیز و خوشگل بپوش جلوش 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪