2777
2789
عنوان

تجربه های کارهای زیباییتونو بگید

95 بازدید | 18 پست

من خیلی وقته که روش کار میکردم از کار های گیاهی و طبیعی مثل ماسک های خانگی و رژیم و خوردن اب و یخ گذاشتن و هزار جور دیگه

تا روتین های پوستی مثل تونر و شوینده و ابرسان و رتینول و ...

نمیگم جواب ندادن. نه اتفاقا موثر بودن ولی دیگه ادم بالاخره ی جا میبره ...

خسته شدم 

میخوام برم چندتا کار زیبایی انجام بدم . تا حالا لیزر موی زائد انجام دادم خیلی راضی بودم از شر نوره و روغن مورچه راحت شدم.

الان خیلی فکر لیزر پوست و بلفارو پلاستی و بن مژه ام. کسی تجربه ای چه توی این زمینه چا چیزای دیگه داره بگه . باهم به اشتراک بزاریم

ارزو های بزرگ ، 

کارهای زیبایی اکثرا انجام میدم حس خوبی میگیرم

مهم ترین هاش تزریق کلاژن بود چند یکبار معمولا فیشال میکرونیدلینگ انجام میدم

لیفت شقیقه تزیق مزوژل برای زیر چشم ژل لب هم انجام دادم

زاویه سازی هم همینطور برای صورتم اینکار هارو انجام دادم

در کنار روتین پوستی خوب و تغذیه مناسب و ورزش 

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

من دوبار مزونیدلینگ انجام دادم فوق العاده بود اگه مرتب انجام بدین فقط یه روتین ساده داشته باشین دیگه پوستتون هیچی نمیخواد

روتین ساده منظورم استفاده از شوینده و مرطوب کننده و ضدآفتاب

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارهای زیبایی اکثرا انجام میدم حس خوبی میگیرممهم ترین هاش تزریق کلاژن بود چند یکبار معمولا فیشال میک ...

چه عالی 👏👏👏

من هروقت اومدم کار زیبایی انجام بدم بقیه مشیمونم کردن. 

ولی لیزر و میکرو نیدیلینگ رو خودم رفتم انجام دادم و راضی بودم. با این حال بازم وقتی میخوام ی کار زیبایی جدید تست کنم دست و دلم میلرزه و حرفای بقیه روم اثر میزاره.

تجربه لیزر پوست ، خط چشم دائم زا بلفارو پلاستی چی داشتی.

ژل های تزریقیت چقدر دوام داشتن؟

ارزو های بزرگ ، 

من دوبار مزونیدلینگ انجام دادم فوق العاده بود اگه مرتب انجام بدین فقط یه روتین ساده داشته باشین دیگه ...

اتفاقا ی مدت هم مزو میرفتم و هم میکرو ولی متاسفانه یکدفعه قیمتش خیلی رفت بالا . و بعد از ی مدت هم پوستم برگست. برای شما اینطور نبود؟

من خیلی منافذ دارم و منافذمو نمیدونم چجوری دائمی خلاص شم

ارزو های بزرگ ، 

چه عالی 👏👏👏من هروقت اومدم کار زیبایی انجام بدم بقیه مشیمونم کردن. ولی لیزر و میکرو نیدیلینگ رو خو ...

مرسی عزیزم نه  نیاز نداشتم انجام ندادم

منم سر پروتز سینه خیلی ها ترسوندنم ولی انجام دادم و راضیم پیش پزشک کاربلد بری پشیمون نمیشی عزیزم

زیر چشم۶ تا ۱۲ ماه زاویه فک بین ۶ تا ۱۸

لب ۶تا ۱۲ البته من سیگار میکشیدم برای من پایین تر اومد ماندگاریش

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

اتفاقا ی مدت هم مزو میرفتم و هم میکرو ولی متاسفانه یکدفعه قیمتش خیلی رفت بالا . و بعد از ی مدت هم پو ...

تا چند ماه پوستم شفاف و روشن تر شده بود من کم انجام دادم اگه تو فصلای سرد سال ماهی یبار انجام بدی حتی چروک و لک و جای جوشم به مرور از بین میبره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مزونیدلینگ برای چی خوبه؟

یکی از راه های جوانسازی پوسته باعث تحریک تولید کلاژن میشه و موادی رو عمقی به پوست میرسونه، چروک و لک و جای زخم و جوش و از بین میبره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم نه نیاز نداشتم انجام ندادممنم سر پروتز سینه خیلی ها ترسوندنم ولی انجام دادم و راضیم پیش ...

تهرانی 

برای کارهایی که گفتی جایی تهران میشناسی؟ 

ارزو های بزرگ ، 

تا چند ماه پوستم شفاف و روشن تر شده بود من کم انجام دادم اگه تو فصلای سرد سال ماهی یبار انجام بدی حت ...

شما هم مشکل منافذ داری؟

منافذت چی برگشت یا نه؟

تهرانی؟

ارزو های بزرگ ،