2777
2789

همکلاسی دانشگاهم وقتی یک امتحان مجازی داشتیم اومد پیویم که باهم تقلب کنیم و اسممو می‌گفت همش😅منم سوم شخص قرارش میدادم و خلاصه رسمی

بیوگرافی اش هم می‌گفت که رل داره و بهم گفت آبجی

خلاصه اون موقع ششصد بار تشکر کرد ک تقلب گفتم براش

اینم بماند ی نگاهای عجیبی هم داشت بهم 

بعد چند روز پیش سر کلاس ی ارائه خوندم استاد چند تا ایراد گرفت ازش 

استاد رفت بیرون یهو که باهم رو به رو شدیم انگار پشت من ایستاده بود و نگام میکرد یهو گفت عاالییی بود گوش نده خیلی عالی بود😂😅 دروغ میگه استاد😂😂

وقتیم نشسته بودیم استاد باز به من اشاره کرد گفت فلان ایراد رو داشته بعد پسره زیر لب گ گفت ولش کن دیگه 😐😅الآنم بیوگرافیشو برداشته ک رل بوده البته منم تاحالا رل نداشتنم و اهل این داستانا نیستم....نمی‌دونم واقعا رفتاراشو..

خدایا بینهایت شکرت💚💚

پسرا واس مخ زنی هرکاری میکنن وا نده

کُنجِ آغوشت اگر جایم دهی امشب مرا🙈                          من  پُرآوازه ترین معشوقِ دنیا میشوم😘😜                 لینک ناشناس من:                                                     https://daigo.ir/secret/41256613098

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال تو سر سنگین باش حالا با یکی از دختر های کلاستون نمیشد تقلب کنی ؟ حتما باید با پسر ؟

عزیزم اون اومد پیویم و ازم خواست کمکش کنم

من خودم با کسی کلا تقلب نکردم جزوه داشتم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

بیخیال بابا زیادی بزرگش کردی .میخواد تو اب نمک بخوابونتت هرموقع با اون یکی تموم کرد بیاد تورو بازی ب ...

آب نمک چیه بازی چیه،😂😂خواهر من دختری نیستم پا بدم

خدایا بینهایت شکرت💚💚