2777
2789
والا نمیدونم اسمشون چیه فکر کنم همون ماهی آزاد میگن اون فروشنده میگفت اسمش شیره کیلو 200،،،اخه شیر ک ...

الکی میگه ماهی شیرلب دریاهم ۲۰۰نمیدن  جزماهیای خوشمزه هست ممکنه مثلاتمیزنکرده میگه ۲۰۰که وقتی تمیزکنه بهت بده بالا۴۰۰میفته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم اسمشون چیه فکر کنم همون ماهی آزاد میگن اون فروشنده میگفت اسمش شیره کیلو 200،،،اخه شیر ک ...

ماهی شیر تو جنوب ما۴۰۰ میخریم امکان نداره تو شهرهای دیگه حتی این قیمت بدن!

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ماهی شیر تو جنوب ما۴۰۰ میخریم امکان نداره تو شهرهای دیگه حتی این قیمت بدن!

اره چندروزقبل کیلویی ۷۰۰پاکشده خریدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الکی میگه ماهی شیرلب دریاهم ۲۰۰نمیدن ممکنه مثلاتمیزنکرده میگه ۲۰۰که وقتی تمیزکنه بهت بده بالا۴۰۰میفت ...

اره خودم میدونم! شاید شیر اصلی نباشه 

نه ماهی رو می‌کشید،،، کارت می‌کشید،،، بعد رایگان پاک می‌کرد 

اره خودم میدونم! شاید شیر اصلی نباشه نه ماهی رو می‌کشید،،، کارت می‌کشید،،، بعد رایگان پاک می‌کرد

خوب درسته مثلاشمامیگی دوکیلوماهی بده اونم ۲کیلومیکشه وقتی تمیزکردتحویلت دادمیبینی شده ۱کیلو یا۸۰۰گرم فیله

درستهنوش جان

ممنونم

قزل تیغ وسط داره و تیغ های مویی که اصلا نیاز به برداشتن ندارهولی این ماهی های تیغ های ریزتر و سفت تر ...

هر وقت گرفتم مثل ماهی آزاد تیغ داشته ریز زیاد داره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره خودم میدونم! شاید شیر اصلی نباشه نه ماهی رو می‌کشید،،، کارت می‌کشید،،، بعد رایگان پاک می‌کرد

شیر نیست عزیزم همون آزاد جنوب و شمال داریم که قیمتش از همه ماهیا پایین تره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

اره خب ماهی رو قبل پاک کردن وزن میکنن.ما خودمون جنوبیم میدونم ماهی و میگو قیمتش بالاس.ولی اینجا میبینم قیمتهای خیلی کمتری میگن پس مشخصه یه ماهی دیگه فروشنده بهشون قالب کرده یا تازه نیست.چون ماهی تازه هیچ بویی نداره فقط با نمک و زردچوبه خوشمزه ترین خوراک میشه

ولی خب شیر نیست 

شیر پوستش براقه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀