2777
2789
والا نمیدونم اسمشون چیه فکر کنم همون ماهی آزاد میگن اون فروشنده میگفت اسمش شیره کیلو 200،،،اخه شیر ک ...

شیر ؟! فروشنده غلط زیادی کرده ....... چرا اسم ماهی رو دروغ میگن

ماهی شیر توی تهران قیمت کردم هفته پیش، دو میلیون و خرده ای گفت 😐😐😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگیرین جنوب ک اصل ماهیارو داره ماهی ۲۰۰تومنی اشغال میندازن بهت احتمالا یا گوشت کوسس یا چیز دیگه ایه

فکر کنم ماهی کامل میخواد میخره

نه گوشت ماهی

فکر کنم ماشینایی هستن ماهی ارزون میفروشن

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

ما گرفتیم اصن خوشمزه نبود گوشتش سیاه کرده بود

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اها ممنون عزیزم پس میخرم

ماهیا ک پرتیغن ماهی سفید میگی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
والا منم یه لحظه شک کردم الان دارم تو یخجال کلی تیغ داره

پاک کرده، تیغ رو جدا می کنن خودشون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شیر جز ماهی های لوکسه۴۰۰ هم نیست تازه بیشتره

آره دقیقا

لوکسه

۴۰۰ قیمت n سال پیشش هست ...... هفته پیش تو تهران دو میلیون و خرده ای قیمت کردم

شیر جز ماهی های لوکسه۴۰۰ هم نیست تازه بیشتره

عزیزم بندرم کنار دریام قیمتا رو میدونم این فصل چون زیاده حدوده ۴۰۰ هست دم عید که کم میشه میره بالا قیمتش

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀