2777
2789
عنوان

سفر به لرستان

78 بازدید | 14 پست

سلام‌ خانم خوشگلا

میخوام برنامه سفر لرستان بچینم با قطار بریم. اقامتگاه های خوبی توی جاباما زده ولی نمیدونم کدومو انتخاب کنم. تو روستان بزنم یا شهر. بعد تور خیلی گرون میشه. میخواستم بپرسم که توی لرستان اینطوری هست که با تاکسی و اسنپ و اینا بشه همه شهر رو گشت یا نمیصرفه؟ 

بنظرتون خونه داخل شهر بگیرم یا تو روستا. و کجا ها رو برم ببینم؟ کجا ها غذا بخوریم هم بگید

کباب بخور

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلعه فلک الافلاک؛

موزه مردم‌شناسی لرستان

مناره آجری خرم آباد

حمام گپ خرم‌آباد

مسجد سلطانی بروجرد

خانه ابو

مسجد جامع بروجرد

غار میر ملاس

دریاچه گهر

آبشار بیشه

دره خزینه

دریاچه کیو

آبشار وارک

دشت لاله‌های واژگون

تنگه شیرز

آبشار برنجه شول آباد

آبشار افرینه

تنگه هلت

آبشار آب سفید

مخمل کوه،

- آبشار نوژیان

آبشار ونایی

دره کهمان

تنگه لی لی دورود

تونل برفی ازنا

منطقه حفاظت شده اشترانکوه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

قلعه فلک الافلاک؛موزه مردم‌شناسی لرستانمناره آجری خرم آبادحمام گپ خرم‌آبادمسجد سلطانی بروجردخانه ابو ...

چطوری برم اینجاهارو؟

بیشتر مسئله من رفت و آمده

والا چی بگم خوب خودتم بخوای بری باید پول غذا پول جاهایی که تفریح میکنی نمیدونم چقدر میشه ولی خود مکا ...

اقامتگاه برای چهارنفر از شبی ۱ تومنه. دو شبش در میاد نفری ۵۰۰

نمیخوام برم هتل: بیشتر ترجیحم روی اقامتگاه های روستاییه

🥰🌱بی تعارف میگم بچه ها معرفی کردن بیشتر جاهاروخوش بگذره ان شالله🤗

فداتون بشم که انقدر مهمان نواز و دوست داشتنی هستید.

برای جاهایی که دوستان معرفی کردن تاکسی و ون هستش که دسترسی آسون باشه؟

و اینکه اگر اقامتگاه‌توی روستا بگیرم چطوری تا شهر بیام برای دیدن دیدنی ها؟

فداتون بشم که انقدر مهمان نواز و دوست داشتنی هستید.برای جاهایی که دوستان معرفی کردن تاکسی و ون هستش ...

عزیز دلی🌱

من تا الان تو روستاهای اینجا نموندم نمیدونم از لحاظ کیفیت و اینا چطوره

ولی توی شهرا دیدم اوکیه

رفت و آموم همه چی هست ، اسنپ که کلا در دسترسه ون و اینا هم هست

اگه با تور بیاین همه چی با اوناس

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️