سلام عزیزم
من کلاس آنلاین رو خیلی پیشنهاد نمیکنم
و بیشتر با کلاسای حضوری اساتید خوب شهری ک توش هستید موافقم
ولی ممکنه نباشه و …
ترجیحا توی زیست از فیلمای فرهمند نیا یا حسین زاده استفاده کنید ترجیح خودم حسین زاده هست
توی شیمی به نظرم از درسنامه خیلی سبز استفاده کنید و تستاشو بزنید
اینجوری خیلی هم وقتاون برای فیلم دیدن نمیره و درسنامه به شدت کاملی داره من یکی از دوستام با همین روش شیمی رو ۶۰ زد پشت کنکوری هم بودن
اگه دیدید مبحثی مشکل دارید ویدیو فراهانی همین امسال یا دو سال پیش نهایتا ببینید از طرح درس استفاده کنید تا ویدیوی همون مبحث رو پیدا کنید میتونید هم اگ خیلی تاکید رو فیلم دیدن دارید از نکته و تست فراهانی شروع از دی سال پیش استفاده کنید توش کامل درسنامه میگ و آزمون و حل تست داره عملا سالیانه دور تند هست
برای فیزیک قضاتی رو به شدت پیشنهاد میکنم
یکی از دوستام حاتم خانی میبینه و راضیه
میتونید از دور تند قضاتی امسال یا سال پیش استفاده کنید
البته به نظرم سالیانه هم میتونید شروع کنید چون شروع از مهرشون فق کار و انرژی و حرکت رو گفتن با نصف گرما احتمالا از این هفته دینامیک رو شروع میکنن شما هر وقت تموم شد ویدیو هاتون اون دو فصل رو جبران کنید
برای ریاضی هم معین کرمی عالیه شروع از مهر رو برید
وقتتون هم برای قبولی کاملا خوبه اصلا استرس نداشته باشید
قطعا میتونید موفق بشید 💘 پر قدرت برو جلو
ترجیحا آزمون قلمچی یا گزینه دو یا خیلی سبز رو ثبت نام کنید هر سری یه سری ) بودجه رو برسید نیاز نیس همش رو برسونید
شما یه ماه توی دی فرصت دارید چون نهایی هست و پشت کنکوری هستید آزمون ها یه ماه تعطیله
از طرفی هم از تقریبا اسفند به بعد آزمون های مروری قلمچی هست ک میتونید فصلا رو تقسیم کنید یه سریال رو اونموقع آزمونش رو بدید ک اذیت نشید
ازمون خیلی موثره بهتون هم انگیزه پیشرفت کردن رو میده هم با طراح سؤالای مختلف آشنا میشید و میفهمید چقد از یه مبحث رو بلدید و مهارت آزمون زدن پیدا میکنید