بچها بنظر شما اینکه جشن عروسیو خانواده پسر قراره بگیرن این حقو دارن که از همون اول تعیین کنن که به چه شکل قراره باشه و نظر خانواده دخترو اصلا کاری نداشته باشن؟ مثلا از اول تعیین کنن که ما قراره تو حیاط خونمون بگیریم عروسیو و از همون اول اینو اعلام کنن و بگن طور دیگه ای نمیگیرم و کوتاه نیان و نظر عروس و خانوادش واسشون مهم نباشه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا بله اخه لطفا بیشتر توضیح بدهبالاخره جشنی که واسه شادی عروسو خانوادشم هست دیگه باید به دلشون باشه
ولیی تو از الان نزار اینجوری باشن دنبال همه کارا باش باهاشون در این رابطه صحبت کن اگه حرفی نزنه هرچی ک خودشون بخان انجام میدن ب اوناام نگفتی حتما ب همسرت بگو که چی میخایی
ولیی تو از الان نزار اینجوری باشن دنبال همه کارا باش باهاشون در این رابطه صحبت کن اگه حرفی نزنه هرچی ...
ماکه ردشون کردیم رفتن بااینکه چیزای دیگشون خوب بود کاملا سر این موضوع رد کردیم گفتیم خانواده ای که الان نظر ما واسش مهم نیست فردا و سر مسائل دیگه هم همینطورن پسره هم اصلا تلاشی نکرد نظر خانوادشو تغییر بده ، منم وقتی مامانم ازم نظرمو پرسید بااینکه از پسره خوشم اومده بود گفتم رد کنید چون بنظرم پسره اگ خوشش اومده بود حل میکرد این موضوعو باخانوادش