2777
2789
عنوان

لطفا بیاین نیش زدن مار

130 بازدید | 23 پست

دیشب خواب دیدم با دوستم تو صاحل بودیم یهو اون ترسید گفت اینجا مار هست بدو بریم بعد خواستیم فرار کنیم دیدم یه مار زرد و یه مار نارنجی هستن به زور از دست اونا فرار کردیم رفتیم تو جنگل کفش نداشتیم کلا پاهامون زخم شد🙁 بعد همون موقع یه مار سبز هردومون و نیش زد بعد من نترسیدم چون دیدم مار بعد نیش زدن ما بی‌حال شد انگار که داره میمیره ولی خب پام خیلی درد میکرد😅 یکی میتونه بگه تعبیر این خواب چیه؟ مار ها خیلی بزرگ بودن شاید سه چهار متری بودن و اینکه این چندمین باریه که تو این چند روز دارم خواب مار میبینم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

حالا بعد نیش زدن مار همون جوری رفتم عروسی😑 همه کسایی هم که می‌شناختم اونجا بودن ...چند روز دیگه عروسی دعوتم نکنه تو عروسی اتفاق بدی بیفته؟

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دشمنه عزیزم ..حتماصدقه بده انشاءالله خیره

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

جاهایی که تعبیر خواب میدونن زنگ بزنین.
خیلی ترسیدم نگران شدم خدا رحمت کرد خواب بود.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

مار دشمنه رنگشو باید نگاه کنی ب تعبیرش واینی ک مار مرده ینی آسیب مار ک همون دشمنه برای شما خنثی شده .صدقه بده 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مار:دشمن

واقعا؟ بعد اینکه مار نیشم زد رفتم عروسی‌...چند روز دیگه عروسی دعوتم نکنه اتفاق بدی بیفته؟ خیلی میترسم

دشمنه عزیزم ..حتماصدقه بده انشاءالله خیره

باشه مرسی

مار دشمنه رنگشو باید نگاه کنی ب تعبیرش واینی ک مار مرده ینی آسیب مار ک همون دشمنه برای شما خنثی شده ...

رنگش سبز بود ...کامل نمرده بود وقتی منو نیش زد بی حرکت شد من به دوستم گفتم ببین منو نیش زد داره میمیره نگران نباش

مار تو خواب دشمن حسود دشمنی که زهرش رو ریخته یا در آینده خواهد ریخت

واای خیلی میترسم...

واقعا؟ بعد اینکه مار نیشم زد رفتم عروسی‌...چند روز دیگه عروسی دعوتم نکنه اتفاق بدی بیفته؟ خیلی میترس ...

بله من از نزد خود چیزی نمیگویم انچه خدایم به من اموخته بازگو میکنم🌹❤️‍🔥

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

رنگش سبز بود ...کامل نمرده بود وقتی منو نیش زد بی حرکت شد من به دوستم گفتم ببین منو نیش زد داره میمی ...

خب همین نشونه اینه ک نمیتونه کاری کنه یااگه بخواد کاری کنه ضررش بخودش برمیگرده . رنگشو بزن گوگل ببین

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚