2777
2789
خیلی ببخشید حرفم شامل کسایی که انرژی منفی دادن هست خوده شوهرم هزار بار دماغمو مسخره کرده به همه ی زن ...

شما به فکر خودت بودی میتونی از خیلی طریق های دیگه عمل کنی میتونستی وام بگیری یه قطعه دیگه میفر‌وختی نه اینکه حلقه که نماد عشق و محبت و ازدواجتون هست می فروختی اونم بدون اطلاع!

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ببخشید حرفم شامل کسایی که انرژی منفی دادن هست خوده شوهرم هزار بار دماغمو مسخره کرده به همه ی زن ...

ضمنا مردی که به زن های دیگه نگاه میکنه شما خودتو جنیفر لوپز هم کنی نگاه میکنه ربطی به بینی شما نداره

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

به شدت بدخداییش آدم باید با شریک زندگیش رو راست باشه.حالا اگه شوهرش همچین کاری میکرد خونش حلال بود!

برا همین ب نامزدم گفتم حلقه رو نقره بخره ک ن من بفروشم ن اون،سرویس طلا رو میشه بعدن جدا گرف

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

ببند دهنتو انرژی منفی ام نده

عزیزم چرا توهین میکنی. این راهی که تو الان میری رو خیلی ها رفتن نتیجه ای جز شکست و به مشکل خوردن تو زندگی نداره. آخرش شوهرت میفهمه حلقه نیست‌.ینی نمیگه پول عمل بینی از کجا اوردی؟نتیجه این زندگی سالها بی اعتمادی و سرکوفت شنیدنه

ببند دهنتو انرژی منفی ام نده

ببین گمون نکنم با پول حلقه بشه عمل کرد. مگر حلقه چند می ارزه؟ تو حداقل 70 ، 80 میلیون پول لازم داری. این حداقل ممکن بود. بینی بزرگ و گوشتی که بالای 100

اگر با پول کم عمل کنی بدبخت میشی. باید کلیه‌هاتو بفروشی تا ترمیم کنی. دکترای بی تجربه با پول کم عمل میکنن که یاد بگیرن

ببین گمون نکنم با پول حلقه بشه عمل کرد. مگر حلقه چند می ارزه؟ تو حداقل 70 ، 80 میلیون پول لازم داری. ...

اره خواهر شوهر اجیمم رف با چهل میلیون عمل کرد دماغش داغون شده،حلقه مردونه نهایت پنجاه میلیونه قطعن زنونه کمتره

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

ببین گمون نکنم با پول حلقه بشه عمل کرد. مگر حلقه چند می ارزه؟ تو حداقل 70 ، 80 میلیون پول لازم داری. ...

دقیقا من چند سال پیش یه جای آموزشی رفتم با هزینه کم دندونام درست کردم که گه زد به دندونام الان باید ایمپلنت کنم که پولشو هم ندارم

حالا من خدای اعتماد به سقفم. شوهرم یه زمانی میگفت بینی بزرگ داری بریم عمل کن. میگفتم من نمیام میترسم. خیلیم خوشگله. اینقدر گفتم خوشگله و خوشگلم که شوهرمم جدیدا میگه خوشگلی🤣🤣🤣