2777
2789
عنوان

مدرسه خواهرم رو برده گم کرده

352 بازدید | 23 پست

خواهرم ده سالشه امروز زنگ ورزش اینا رو بردن باشگاه با اتوبوس. ده و نیم ورزش تموم شده ولی خواهرم و دوتا از دوستای وکلاس ششمیش برنگشتن مدرسه . ۹۹ درصد با دوستاش رفته بیرون چند وقت قبل هم دوساعت دیر اومد خونه با دوستاش رفته بودن پیتزا خورده بودن ولی اگر واقعا گم شده باشه چی ؟ بدبخت میشیم که 

مامان اون دوتا دوستش زنگ زدن مامانم که نگران نباش حتما دوباره رفتن فست فودی کافه ای چیزی نشستن . مامانمم رفت مدرسه نیم ساعت پیش ولی من دارم از استرس میمیرم 

بابامم اگه بفهمه مامانمو میکشهههههه

لطفا نگید چرا تاپیک تکراری میزنی استرس دارمم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خواهر سرخوشی داری بزرگ بشه مصیبتی میشه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

دیگه چرا میگی مدرسه گم کرده خواهر خودت و دوستاش شیطونن

نترس پیدا میشه خیلی واسه ما هم پیش اومده

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

چرا نمی‌زنین تو گوش اون بچه؟ چند سال دیگه چطور می‌خواین کنترلش کنید دقیقا؟

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭  به‌نام‌آزادی☝🏻

پدر و مادرا باید بچه هارو اونقدر خوب تفهیم و متقاعد کنن که بی خبر نرن برا خودشون گردش

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اتفاقا باید پدرت حلوشو بگیره مادرش از عهدش برنمیاد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

همونی که بابات مشکل قلب داره؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

تو ده سالگی تنهایی و بدون اجازه می‌ره کافه ! اون هم نه با همسنهای خودش با بزرگترها ! مدرسه چه گیج بودن تعداد رو سرشماری نکردن 😐 کلا همه چی عجیبه ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦