2777
2789
عنوان

خیلی حرصم گرفته از خانواده شوهرم

237 بازدید | 33 پست

ما عقدیم خونه خریدیم 

۱۵۰ ملیون دیگه باید پول بدیم تا خونه ای که خریدیم  رو تحویلمون بدن

تا الان همه پولو دادیم مونده ۱۵۰ تومن‌دیگه

من تا الان ۲۸۰  تومان دادم به شوهرم که قراره ۲۰۰ پس بده چند روز دیگه وامش در میاد تا منم وسیله هامون تکمیل کنم

۱۵۰ ملیون دیگش مونده

۵۰ خودش می‌تونه جور  کنه میمیونه ۱۰۰ ملیون دیگه که قراره من طلا بفروشم بدیم به فروشنده تا خونه مونو ازش تحویل بگیریم

خب

مامانش اینا قبل خرید ب ما میکقتن ما بهتون پول می‌دیم قرار بود ۲۰۰ ۳۰۰ کمک کنن که دیگه من طلا نفروشم

ولی الان زدن زیرش و پول دارن و نمیدن میگن نمی‌دیم می‌خوایم بدیم برای عروسی

فکر کن با ،۱۵۰ ملیون می‌خوان عروسی بگیرن😂

بعد به شوهرم گفتن بیخود کردی خونه خریدی میخواستی نخری پولشو خودت جور کن ما پول نمیدیم ما که گفتیم خونه نخر برو مستأجری!!

و این حرفشون خیلییییی منو داره حرص میده که اینجوری بهش گفتن خیلی عصبی ام 

الکی ام نگید وظیفه اونا نیست چون وقتی کسی بچه میاره باید تامینش کنه تازه همین یه بچه رو دارن و شوهرم خودش از بچگی کار کرده 

خیلی حرصم گرفته از حرف اونا و هر وقت برم خونشون می‌خوام تیکه بندازم
بلاخره ازم میپرسن که عه پول خونه رو جور کردید
می‌خوام بگم اره احسان بمن گفت که شما بهش کمک نکردید بهش گفتید بیخود کردی خونه خریدی منم طلامو فروختم دادم بهش قسط آخرو دادیم 
خیلی ازشون بدم اومده که اینجوری بهش گفتن خیلی بمن برخورده انگار بمن گفتن
باباش حتی یه تبریک به ما نگفت
انگار بهشون بر خورده ما خونه خریدیم قبل خرید هم همش به شوهرم میگفتن خونه نخر فاطمه ازت سه دنگ میگیره
ولی ب حرفشون گوش نداد و ما خونه خریدیم

ما که اون طرف قضیه نیستیم که ببینیم آیا مدام همسرت خواسته داره توقع داره شاید به حدی رسیده که گفتن دیگه ما نمیدیم خسته شدیم از دست توقعات و خواسته‌هات بعضیا خیلی خواسته دارن یه خواسته بگیری خواسته بعدی ظهور پیدا می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خونواده ها وظیفه تامین بچه ها رو دارن ولی وظیفه براورده کردن ارزوهاشونو ندارن اونم وقتی دیگه بچه نیستن شمام دو تا ادم عاقل و بالغ تصمیم به این گرفتین خونه بخرین که خیلیم عالیه مبارکتون باشه کسی وظیفه ای در قبالتون نداره 

خوب کردین

همون بهتر که واسع صد تمن دیگه زبونسون کوتاهه دخالت نمی تونن کنن.

بعدم حسادت به عروس که اول زندگی خونه داره و راحته 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ما که اون طرف قضیه نیستیم که ببینیم آیا مدام همسرت خواسته داره توقع داره شاید به حدی رسیده که گفتن د ...

نه اصلا اینجوری نیست 

تا حالا تو هیچ چیزی هیچ کمکی نکردن

برای خودت جنگ اعصاب درست نکن فاصلع بگیر سیاست داشته باش عیچی به روشون نیار چون بعدا برای خودت اعصاب ...

الان من خانواده خودم قرار بود برام جهیزیه بخرن خب نخریدن چاره ای جز سازش ندارم 

خب طلا نداشته باشی عروسی نگیری عروس نمیشی؟در کل مخالف کمک کردن اونا نیستم ولی قرار نیست وقتی خودت طل ...

بحث من این نیست 

حرفم اینه میگم از اول خودشون گقتن ما می‌دیم ولی الان زدن زیر حرفشون 

وگرنه ما از همون اول که تصمیم گرفتیم بخریم قرار بود طلا بفروشم 

بعد اونا گقتن نفروش ما می‌دیم 

خوب کردینهمون بهتر که واسع صد تمن دیگه زبونسون کوتاهه دخالت نمی تونن کنن.بعدم حسادت به عروس که اول ز ...

اره خیلی عجیبه 

ولی این لحنشون که بهش گفتم بیخود کردی خریدی میخواستی نخری

انقد بمن برخوردههههه اصلا نمیدونم چرا 

انگار مثلا یه بچه ۶سالست