2777
2789
عنوان

این بده برای شوهرم نوشتم و پاک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 36 پست
اره ک بده تو می‌دونی دستش خالیه چ جوری دلت میاد ب روش بیاری درحالی ک خودت شاغلی...وای من اصلا دلم نم ...

همسرتونم نگران شکستن اقتدارشماهست؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ک بده تو می‌دونی دستش خالیه چ جوری دلت میاد ب روش بیاری درحالی ک خودت شاغلی...وای من اصلا دلم نم ...

عزیزم شما همسرتون حتما قدر شمارو میدونن نه مثل من که سر یه ضامن نشدن بهم میگه من همچین زنی نمیخام 

این لحن و ادبیات به شدت بد هست باعث گارد گرفتن میشه. خیلی رو خودت کار کن که با زنانگی و ظرافت مطرح ک ...

ببخشید شما اهل مشهد هستید؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
همینکه مث بقیه دخترا ازش طلا نخواستم این همه عقد موندم خرج ارایشگاه ازش نخواستم و خیلی چیزای دیگه ای ...

حق داری عزیزم 

اون تحت فشار مالیه و درک بیش از حد تو باعث میشه وقتی پولم داشته باشه به تو نده 

حداقل جلوش بگو فلان چیز هارو لازم داشتم ولی گذاشتم وقتی شرایط مالی بهتر شد انجام بدم 

بهش بفهمون توهم خرج داری و داری درکش میکنی انجام نمیدی

حق داری عزیزم اون تحت فشار مالیه و درک بیش از حد تو باعث میشه وقتی پولم داشته باشه به تو نده حداقل ج ...

مرسی متوجه شدم 

دقیقا عیب من اینه که بلد نیستم با سیاست حرف بزنم فقط میریزم تو خودم و موقع عصبانیت خودمو خالی میکنم

عزیزم شما همسرتون حتما قدر شمارو میدونن نه مثل من که سر یه ضامن نشدن بهم میگه من همچین زنی نمیخام

هیچ‌ انسانی کامل نیس

ولی وقتی بخوایم بد باشم زندگیمون میشه همش دعوا

من فقط ب خاطر خدا محبت میکنم و براش سعی میکنم  بهترین باشم

بقیش هم میسپارم ب خدا

خداروشکر وقتی ما تغییر کنیم اوناهم یاد میگیرن و تغییر میکنن

چرا پیش مشاوره نمیری ک رابطتون درست کنی

دوجلسه رفتیم گف پول ندارم 

من گفتم اوکی خودم پولشو میدم دیدم روز قبلش خونوادشو میخاد ببره یه شهر دیگه و گف کنسلش کن بعدا میریم 

منم دیگ چیزی نگفتم اونم ب روی خودش نیورد

ببخشید شما اهل مشهد هستید؟

خیر

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

هیچ‌ انسانی کامل نیسولی وقتی بخوایم بد باشم زندگیمون میشه همش دعوامن فقط ب خاطر خدا محبت میکنم و برا ...

اصلا اینطور نیست 

شما قدر همسرتونو بدونید هرکسی مثل ایشون نیست 

یکی ام مثل من که همیشه سعی کردم بهتر بشم اما اون بدتر شده

اصلا اینطور نیست شما قدر همسرتونو بدونید هرکسی مثل ایشون نیست یکی ام مثل من که همیشه سعی کردم بهتر ب ...

واقعا همچین فکری میکنی؟

من توی تاپیکام هس ک شوهرم چقد اوایل ازدواج خیانت کرد

ولی پاش موندم...

واقعاً توی زندگی ادم به مشکل هایی میخوره ک یا باید طلاق بگیری یا برای خوب شدن زندگیت بجنگی

دوجلسه رفتیم گف پول ندارم من گفتم اوکی خودم پولشو میدم دیدم روز قبلش خونوادشو میخاد ببره یه شهر دیگه ...

به هر حال مشکلات شما مشخصه ریشه ای و باید خل کنید حتی شده خودت تنها برو

چی بگم زنانگی برام نذاشته

اگه داد و هیچی نگفت که ولش کن اگرم به روت آورد بگو بی پولی بهن فشار اورده بود حالم بد بود 

هزارتا فکر توسرمه وقتی پول تو جیبم نیست عزیزم من دستم تو جیب شوهرمه دیگه شوهرم تویی عزیزم توی 

یه جمله قلبم هستی رو هم بهش اضافه کن ولی دعوا راه ننداز