2777
2789
عنوان

خیلی حرصم گرفته از خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست
برای خودت جنگ اعصاب درست نکن فاصلع بگیر سیاست داشته باش عیچی به روشون نیار چون بعدا برای خودت اعصاب ...

اره خیلی عجیبه 

ولی این لحنشون که بهش گفتم بیخود کردی خریدی میخواستی نخری

انقد بمن برخوردههههه اصلا نمیدونم چرا 

انگار مثلا یه بچه ۶سالست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردین گلمدرآخر روسیاهی به ذغال میمونه

اره خیلی عجیبه 

ولی این لحنشون که بهش گفتم بیخود کردی خریدی میخواستی نخری

انقد بمن برخوردههههه اصلا نمیدونم چرا 

انگار مثلا یه بچه ۶سالست

عزیزم خونواده ها وظیفه تامین بچه ها رو دارن ولی وظیفه براورده کردن ارزوهاشونو ندارن اونم وقتی دیگه ب ...

ما ام توقعی نداشتیم چون از اول همه کارمونو خودمون کردیم 

ولی وقتی برمی‌گردن میگن ما ۲۰۰ ۳۰۰ می‌دیم تو طلا نفروش و بعد اینجوری میزنم زیرش و از اون بدتر بهش بجای تبریک میگن بیخود کردی خریدی میخواستی نخری 

خیلی عصبیم میکنه

این طور که گفتی مخالف خونه خریدنتون بودند یعنی می خواستند تو خرید خونه کمک نکنند اشکالی نداره چون شما خوب کاری کردید واز همون اول منت آن ها سرتون نیست ولی خب منم موافقم بنظرتون وظایفشون هست وقتی دارند کمک کنند ولی باگرفتن عروسی درواقع  بهتون کمک می کنند حتما از خونه به نامت  بزن در عوض طلات.ولی حرفی بارشون نکن ارزش نداره واگر خودشون حرفی زدند بگو خودمون جورش کردیم تا منت سرمون نباشه .خانواده  شوهر هرچی  بیشتر کمک کنند توقع دخالت  بیشتر دارند همون بهتر که کمک نکنند 

والا من خودم عروسم تو این چیزا اصلا انتظاری ندارم از خونواده شوهرم که باید بهمون کمک کنن....هرچند دل ...

منم نگقتم باید کمک کنن

میگم ما خودمون قرار بود کارمونو انجام بدیم از همون اول قرار بود طلا بفروشم 

ولی گقتن نفروش ما می‌دیم

الان زدن زیرش 

و توهین کردن 

چرا نمیخونید چی میگم فقط سریع میخواید بگید من عروس خوبی ام توقعی ندارم 

منم نگقتم باید کمک کننمیگم ما خودمون قرار بود کارمونو انجام بدیم از همون اول قرار بود طلا بفروشم ولی ...

اتفاقا عروس خوبی نیستم🫠

ولی واقعیت رو گفتم در مورد زندگی خودم

زندگی همینه خیلی جاها طرف حرف میزنه و عمل نمی کنه برا همینه که گفتن توقعاتتونو از اطرافیان به صفر برسونید تا کمتر اذیت بشید....

بایدم حرصت بگیره حق داری

این همه پول و طلا دادی خانواده شوهرتم کمک نکردن با اینکه وظیفشونه

خونه رم داره میپیچونه میگه وام میخوام بگیرم بعدا ب اسمت میکنم

خیلی ساده ای دختر

من جات بودم به یه نحوی خونه رو سه دنگشو میگرفتم با هیچ بهونه ای راضی نمیشدم

کاش حداقل شوهرت قدر بدونه

اتفاقا عروس خوبی نیستم🫠ولی واقعیت رو گفتم در مورد زندگی خودمزندگی همینه خیلی جاها طرف حرف میزنه و ع ...

آخه ما توقعی نداشتیم واقعا 

قرار بود بریم مستأجری من گفتم بخریم من خودم طلا میدم کمکت میکنم رفتیم دنبال خونه و خوشمون اومد خریدیم 

بعد گقتن ما می‌دیم 

حالا میگن نمی‌دیم اصلا بیخود کردی خریدی 

ناراحتی من از اینه که با این لحن باهاش حرف زدن یک ذره به  شخصیتش احترام نمیذازن

بایدم حرصت بگیره حق داریاین همه پول و طلا دادی خانواده شوهرتم کمک نکردن با اینکه وظیفشونهخونه رم دار ...

اصلا همچین آدمی نیست 

قولنامه رو موقع تحویل خونه بهمون میدن خودش چندین بار گفته خونه رو تحویل گرفتیم املاک قولنامه رو داد میزنم به اسمت 

پولی ام که دادم بهش قرارع برگردونه تو این چند روز 

میمونه صد تومن طلا که بهش دادم که اونم خودش برام خرید یکی کادوی روز زن یکی ام با شاباش نامزدیمون خریدیم 

زیادم برام مهم نیست بزنه اسمم یا نزنه با خودم میگم فرار ک‌ نمیکنه

ولی باز خودش گفته میزنم اسمت قولنامه رو بده