2777
2789
تو یازده هفته بود آخه دیدمش این تو روحیه ام خیلی اثر گذاشته

چه حیوونی هستی تو بخدا،هرچند حیوون شرف داره چون رو بچشش حساسه،چطور تونستی پاره تنتو که قلب داشت بکشی اونم به جرم دختربودن،از این میسوزم خورت اقدام کرده بودی،گناه اون طفل چی بود که کشتیش

واسه اینده بهتر ادمایی مثل من و تو مجبوریم که گذشته رو نادیده بگیریم

این کاربر بچشو بجرم دختر بودن سقط کرد برو تاپیکاشوببین،یه پسرم داره تازه،این بچمرم خودش اقدام کرده بود،دلت براش نسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کاربر بچشو بجرم دختر بودن سقط کرد برو تاپیکاشوببین،یه پسرم داره تازه،این بچمرم خودش اقدام کرده ب ...

چی بگم آدم دهنش باز میمونه خب دختر بوده بچه اش مگه جرم کرده که جنسیتش دختره؟ طفلک بچه ها که پاسوز مادراوپدراشون میشن ولی مطمعنی خودش بچه شونو سقط کرده؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

چی بگم آدم دهنش باز میمونه خب دختر بوده بچه اش مگه جرم کرده که جنسیتش دختره؟ طفلک بچه ها که پاسوز ما ...

بله،برو تاپیکاشو بخون،بخدا قلبم مچاله شد،تو تاپیک تو دیدم نامرد سقطش کرده،چقدر بهش گفتم نکن،چی بگم بخدا،تازه یه پسرم داره

چی بگم آدم دهنش باز میمونه خب دختر بوده بچه اش مگه جرم کرده که جنسیتش دختره؟ طفلک بچه ها که پاسوز ما ...

آزمایش تعیین جنسیت ۷هفته داد دید دختره سقطش کرده،یه هفته پیش جوابش اومد سریع سقط کرد،من موندم از خدا نترسید،نمیترسه تاوان بده،عرش خدا بلرزه میوفته بنده هاش انقدر نامردن

آزمایش تعیین جنسیت ۷هفته داد دید دختره سقطش کرده،یه هفته پیش جوابش اومد سریع سقط کرد،من موندم از خدا ...

خواهرمنم باز مجدد باردارشده سن دخترش کمه میگفت احتمالا بچه دختره میخواست سقط کنه چون سن بچه بزرگش کم بود هم میگفت پسر بشه بچه اش گفتم سقطش نکن جان داره بچه ات بچه اندازه کنجد مشخص نیست جنسیتش بعدشم دخترباشه چی میشه مگه منوتوخواهریم غمخوار هم هستیم دخترتم آبجی نیاز داره همم برادر دیگه فکر سقط رو نکرد الان فکر ضربان قلبشه زود زود میره سونو ببینه قلبش منظم میزنه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

خواهرمنم باز مجدد باردارشده سن دخترش کمه میگفت احتمالا بچه دختره میخواست سقط کنه چون سن بچه بزرگش کم ...

چی بگم ،اعصابم انقدر ریخت بهم،تازه دقت کنی میگه یه دونه برنج لای پاش بود،میترسه پسر سقط کرده باشه،ازاین ناراحت نیست که سقط کرده،از این ناراحته پسر سقط کرده،فکر می کنه یه تیکه گوشتو انداخته بیرون،نمیدونه یه انسانو کشته

چی بگم ،اعصابم انقدر ریخت بهم،تازه دقت کنی میگه یه دونه برنج لای پاش بود،میترسه پسر سقط کرده باشه،از ...

اره فهمیدم  توتاپیک هاش نوشته قضاوت نکنید خواهرم قضاوت چیو نکنیم بچه ات جون و قلب داشته