مامی۲قلوها مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 27 عنوان میایی با هم رژیم کالری شمار یا فستینگ بگیریم تا عید 43 بازدید | 5 پست اگه دوست داری تو تل یا واتساپ گروه بزنیم با هم رژیم بگیریم زیاد شلوغ نمی کنیم گروهو بین پنج تا ده نفر باشیم بهم دیگه انگیزه بدیم نظرسنجی میایی رژیم بگیریم بلی که میام حوصله رژیم ندارم ثبت امروز | 11:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شباهنگ۱ عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 546 من برنامه زیره نصب کردم و رژیم ترکیبیشو ورداشتم دارم کم میکنم دو روز در هفته فستینگ داره از ۹ شب تا ۱ ظهر فرداش فقط آب میخورم مابقی روز کالریم نصف روزای عادی هست خیلی راحته رژیمش دوستش میدارم
مامی۲قلوها مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 27 من هستم این ایدی تلگرام من هست بهم پیام بده تعداد زیادتر شد گروه میزنم با هم رژیم بگیریم N_rezvan
مامی۲قلوها مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 27 من برنامه زیره نصب کردم و رژیم ترکیبیشو ورداشتم دارم کم میکنم دو روز در هفته فستینگ داره از ۹ شب تا ... ..این ایدی تلگرام من هست بهم پیام بده تعداد زیادتر شد گروه میزنم با هم رژیم بگیریم خیلی خوبه که داری کم میکنی 🤩😍 N_rezvan
شباهنگ۱ عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 546 ..این ایدی تلگرام من هست بهم پیام بده تعداد زیادتر شد گروه میزنم با هم رژیم بگیریم خیلی خوبه که دار ... نه من آخه به عید نمیکشه یک ماهه اضافه وزنمو کم میکنم😊 وزنم زیاد نیست