2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 89008 بازدید | 1189 پست
شما به عنوان دختر باید همه چی رو به مامانت بگی و مامانتم به عنوان یه مادر حق داره وسایلت و چک کنه وا ...

کی گفته ! من وقتی 18 سالم میشه یعنی دیگه شعورم میکشه باید چیکار کنم و چیکار نکنم . بعدم شما اصل مطلبو ول کردی چسبیدی به فرعی ها ؟

من مشکلم باز کردن در کمد نبود مشکلم تهمتی بود که به علت نامزدش به من زد بود . دنبال زیربغل مارید ؟

من که سر درنمیارم از این چیزا الان داداشم رفته سوال بپرسه احتمالا . ببینم دستمو به کجا میتونم بند کن ...

اگر نصف مال تو بشه باید مامانت رضایت تو رو داشته باشه که بتونه کسی رو بیاره توی خونه ...بدون اجازه تو نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهم ارثی چیزی بهت نرسیده بری خوابگاهی جایی؟ نمی دونم الان از نظر قانونی خرج زندگیت با کیه ولی با همون صحبت کن در موردش و بگو یا محل زندگی مناسب واست پیدا کنه. درس بخونم دولتی قبول شود برو خوابگاه

اگر نصف مال تو بشه باید مامانت رضایت تو رو داشته باشه که بتونه کسی رو بیاره توی خونه ...بدون اجازه ت ...

جدی ؟! وای خداکنه نصفشو بدن به من

ولی اخه بابام خونرو داده بود به مامانم

سهم ارثی چیزی بهت نرسیده بری خوابگاهی جایی؟ نمی دونم الان از نظر قانونی خرج زندگیت با کیه ولی با همو ...

پول بهمون رسیده بود وقتی بچه بودم مامانم باهاش طلا خرید بعدم بدون اجازه ی من فروخت گذاشت رو پولش ماشین خرید 

درسته مادرش کار خیلی بدی داره میکنه واشتباه ترین کار ممکنه داره انجام میده ولی یه ادم باشعور تحت هیچ ...

بتوچه اصلا؟ کاسه داغ تر از آش شدی . 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
شما به عنوان دختر باید همه چی رو به مامانت بگی و مامانتم به عنوان یه مادر حق داره وسایلت و چک کنه وا ...

چه چرت و پرتایی مینویسین.

از کل متن تاپیک و مشکلاتش  فقط تونستی راجع به همین اظهار نظر کنی؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
جدی ؟! وای خداکنه نصفشو بدن به منولی اخه بابام خونرو داده بود به مامانم

خوب شما هم از مال پدرت سهم داشتی که مادرت بهت نداده ...اگر شکایت کنی مادرت باید سهم تو رو بده طبق قانون ...نمیشه که از ارث پدر به شما چیزی نرسه ....فقط بگرد یواشکی دنبال وصیت نامه اگر پیداش کنی خیلی خوب میشه

بتوچه اصلا؟ کاسه داغ تر از آش شدی .

خداشفات بده

یکی به مادرت توهین کنه ناراحت نمیشی؟؟ 

من رومامانم غیرت دارم حتی اگه یزید یکی بهش توهین کنه جرش میدن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

جدی ؟! وای خداکنه نصفشو بدن به منولی اخه بابام خونرو داده بود به مامانم

اگر پولی نداشته باشه که سهم تو رو که قانون تعیین میکنه بده دیگه مجبوره از خونه بده ...وکیل بگیرید بگید مادرم سهم ارث منو چون بچه بودم برداشته و خرج کرده و به من چیزی نداده

خداشفات بدهیکی به مادرت توهین کنه ناراحت نمیشی؟؟ من رومامانم غیرت دارم حتی اگه یزید یکی بهش توهین کن ...

الان کسی به مادر تو توهین کرده که داری خودتو هلاک میکنی؟  

حالت خوش نیستا

خداشفات بدهیکی به مادرت توهین کنه ناراحت نمیشی؟؟ من رومامانم غیرت دارم حتی اگه یزید یکی بهش توهین کن ...

خوب عزیز مادر شما خوبه و قابل احترام 

..وقتی مادری دلره دخترش رو از خونه بیرون میکنه که یک مرد و پسرش رو بیاره توی خونش قابل احترام نیست ...دلش شوهر میخواد بگه به شوهرش خونه اجاره کنه بره پیش شوهرش یک دختر ضعیف رو از خونه بیرون نکنه ...دو تا مرد گردن کلفت بیاره توی خونه

نمیدونم چی بگم؟!!اون از مادرت اینم از داداشت...خدا بهت صبر بدهدرستو خوب بخون برو دانشگاه یه شهر دیگه ...

من جات باشم درس نمیخونم میرم پیش داداشم زندگی میکنم خدای ناکرده اگه این پسره 20ساله که میگی هیزه بیاد سمتت چی تنها باشی چی... عقل میگه برو پیش داداشت اما تو کارای خونه با زن داداشت کمک کن رفتارت خوب باشه بعدم حتما نباید بری دانشگاه که.... برو سرکار خرج خودت دربیار