2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 72024 بازدید | 1115 پست
بیرونت نمی تونه بکنه نه از نظر قانونی نه شرعی نه انسانی . خودتو محکم و قوی نشون بده که بدونه حتی اگه ...

اصلا تو هیچ کاری نکن زنگ بزن برادرت بیوفته دنبال کارای ارث ...فقط زنگ بزن هرچی زودتر بهتر 

عزیزم شمام رفتین سند بنامش زدین؟ آخه طبق قانون شخصی ک میخواد وصیت کنه فقط تا یک سوم اموالش رو می‌تون ...

نه من اونموقع خیلی بچه بودم ولی سند به نامشه

اخه بابام همین یه خونرو نداشته ، این خونه 70 متریو داده به مامانم

برای منو داداشمم پول گذاشته بود . مامانم پول داداشمو وقتی میخواست بهش داد ، من اون تایم بچه بودم خیلی بدون اینکه بگه ، منم که بچه بودم حالیم نبود ، با پول من طلا خرید . بعد چندسال پیشم باز بچه بودم نمیفهمیدم بدون اینکه بهم بگه طلاهامو فروخت برای ماشین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تو هیچ کاری نکن زنگ بزن برادرت بیوفته دنبال کارای ارث ...فقط زنگ بزن هرچی زودتر بهتر

زنگ زدم ، گفت برات ماشین میگیرم پاشو بیا اینجا . گفتم نه تو بیا و ...

اصرار کردم گفت صبر کن الان راه میفتم . استرس دارم :)

خونه به نام مادرته فقط؟با برادرت صحبت کن شاید اوضاع عوض بشه

اره به نام مادرمه

6 ماه داداشم هرکار کرد راضی نشد مامانم ، حتی خاله و داییمم حرف زدن باهاش ولی حریفش نشدن

دیگه اخرش داداشم گفت هرغلطی میخوای بکن ولی اگه بدبخت شدی حق نداری بیا خونه ی من سر بار شی . بعدم قهر کرده 

الان زنگ زدم به داداشم . 

زنگ زدم ، گفت برات ماشین میگیرم پاشو بیا اینجا . گفتم نه تو بیا و ...

اصرار کردم گفت صبر کن الان راه میفتم . استرس دارم :)

مامانم

سواد داره مامانت؟

اگه نداره از جنگش دربیارید

پدره بیچاره ی تو کلی زحمت کشیده کار کرده خونه خریده الانم یه میرد دیگه بیاد توش

دختر بابات باش از چنگ مامانت دربیار

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉