2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 81582 بازدید | 1146 پست
دیوونه نشی میدونو برای پسرای مردم خالی کنی خونه حق توئه نه بچه های شوهرش

اگه بیرونم کنه کاری از دستم برنمیاد . ببخشید میگم شما میدونید برا کسی که دانشگاه نرفته هنوز ، خوابگاه یا پانسیون میدن یا نه ؟ هزینشو میدونید حدودا ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بیرونم کنه کاری از دستم برنمیاد . ببخشید میگم شما میدونید برا کسی که دانشگاه نرفته هنوز ، خوابگا ...

آره میتونی بری فقط باید بری خوابگاه های آزاد فکر کنم ماهی سه تا چهار تومن بگیرن یعنی باید کار کنی خرج خودت و خوابگاه دربیاد،اگه مجبور شدی برو ولی فعلا سرجات بمون بهش بگو کنکور بخونم رشته ای که میخوام قبول شم میرم از اینجا بگیر روزی ۱۰ ساعت برای کنکور بخون مشاور بگیر تست بزن دانشگاه قبول شدی برو خوابگاه دانشجویی

آره میتونی بری فقط باید بری خوابگاه های آزاد فکر کنم ماهی سه تا چهار تومن بگیرن یعنی باید کار کنی خر ...

متاسفانه هزینه ی مشاور و ... ندارم اصلا از همه لحاظ اعصابم بهم ریخته

برا خوابگاهم یه گردنبند دارم هدیه ی پارتنرمه برا تولدم :) میخواستم اونو بفروشم ولی دلم نمیاد اصلا 

کاش بمیرم

متاسفانه هزینه ی مشاور و ... ندارم اصلا از همه لحاظ اعصابم بهم ریختهبرا خوابگاهم یه گردنبند دارم هدی ...

ببین اونو بفروشی مگه هزینه چند ماه میشه بالاخره باید بری دانشگاه بنظرم برو سر یه کاری در کنارش برای کنکور هم بخون پول جمع کن اگه قبول نشدی برای سال بعد مشاور بگیری برای قبولی تو رشته خوب کلی کتاب منبع و تست لازمه همینجوری نمیشه رتبه آورد مگه نابغه باشی

اگه بیرونم کنه کاری از دستم برنمیاد . ببخشید میگم شما میدونید برا کسی که دانشگاه نرفته هنوز ، خوابگا ...

این همه از صفحه ی اول بهت راهنمایی و مشاوره ی حقوقی و اینا دادن کاربرا که حقت رو بگیری بعد بیای تهش اینو بگی ؟😐🫤🤦

این همه از صفحه ی اول بهت راهنمایی و مشاوره ی حقوقی و اینا دادن کاربرا که حقت رو بگیری بعد بیای تهش ...

نه منظورم قبل از اینه که از قانون پیگیری کنه . میگم قبل از پیگیری اگه بیرونم کنه کاری از دستم برنمیاد

میترسم پیگیری کنم از ته دل نفرینم کنه بدتر از اینی که هستم بشم وضع داداشمینا خوبن ولی نه در این حد ک ...

اگه میتونی قانونی اقدام کن مادرت حق زیادی از ارث پدریت نداره نگران ناله و نفرین هم نباش تو باید نفرینش کنی نه اون تورو

نه از بابام رسیده بهش ، بابام تو وصیتش گفته بود خونه برا مامانم شه

عزیزم شمام رفتین سند بنامش زدین؟ 

آخه طبق قانون شخصی ک میخواد وصیت کنه فقط تا یک سوم اموالش رو می‌تونه وصیت کنه بقیه میشه برای مابقی ورثه... 

شاید زبونی بنامشه؟ یا قولنامه ای ؟

نه منظورم قبل از اینه که از قانون پیگیری کنه . میگم قبل از پیگیری اگه بیرونم کنه کاری از دستم برنمیا ...

بیرونت نمی تونه بکنه نه از نظر قانونی نه شرعی نه انسانی . خودتو محکم و قوی نشون بده که بدونه حتی اگه حرف اینو زد که بری بیرون یه راست میری کلانتری ... مطمئن باش همچین کاری نمی کنه . شما در واقع با این کارت داری مادرت هم از مخمصه نجات میدی قبل از اینکه کار از کار بگذره حتی شده از کنکورت بزن و دنبال حق و حقوق قانونیت بیوفت تا خودت و خانواده ت رو نجات بدی از شر اون زالوصفت ها و بدونن چیزی بهشون نمیماسه خودشون عقب نشینی میکنن 

برای اولین قدم هم باید زنگ بزنی به برادرت مطرح کنی که بیوفتین دنبال انحصار وراثت