2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 49320 بازدید | 889 پست
اسی اون مردک خیلی عذرمیخام ما یه مثلی داریم میگیم "شی یین تولیا تولیا گّلِی هارا؟یعنی اون بی صاحاب م ...

بر پدرش لعنت بمیره الهی به حق پنج تن به حق همین روز عزیز خبرشو بیارن

تنها راه خوب آبرومندانه که جلو پاته اینه که خوب درس بخونی صبح تا شب برو کتابخونه شب فقط واس خواب بیا دانشگاه جای خوب قبول شی بریدشهر دیگ خوابگاه زندگی کنی 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگ ولی کو گوش شنوا

وسائل خونه و حقوق بابات و.... 

به هرحال نفقه شما رو باید بدن. حتما شکایت کن. اونا حق شماس....

هرکاری کردن جایی نرو. همونجا بمون یه مدت اذیت میشی بعد درست میشه و می فهمن که تو سر حقوقت هستی 

خونه برا مامانمه

برای مادرته تا وقتی متاهل نشدی 

اون نمیتونه یکی رو بیاره تو اون خونه از مرده و مادرت شکایت کن که میخوان بندازنت بیرون و از جات تکون نخور

پدر بیچارت این خونه رو زده بنام مادرت که زمانی فوت شد زنه بیچاره اواره نشه

نکه دختره مجردو اواره کنه

خدا ازش نگذره تن و بدنم داره میلرزه

خونه ای ک مادرت توش میشینه مال خودشه 

یا ن از بابات ارث رسیده 

بگو من سهممو میخام 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
من دیگه بریدم نمیتونم تحمل کنم حالم داره بهم میخوره ازش

عزیزم این مادری ک تو داری اصلا ب عنوان حامی و دوست روش حساب نکن ، مادر همیشه فرشته مهربون نیست! 

فقط میتونم بگم درستو بخون و خودتو نجات بده ، اگ تو خونه خودت راحتتری ، ب هییییچ عنوان از اتاقت جم نخور، اون تن لش با بچش میخواد بیاد خونه شما ، اونا باید معذب باشن ن تو!!! مامانت اصصصصلا  زن منطقی و خردمندی نیس، فقط ی زورگوی عقده ای و حسود و خودخواهه!!! بخاطر رفتارای احمقانه و بیمارگونش ب خودت عذاب نده، در اتاقتو قفل کن و ی گوش گیر ژله ای بگیر و بذار تو گوشت و فقط غرق درست شو و خودتو نجات بده، از پس انداز و ... هم بهش هیییبچ حرفی نزن ، فقط زندگیتو بساز و مستقل شو ، این بزرگترین خدمتیه ک میتونی ب خودت و آیندت کنی گل✨🌺🔥💕

مطمئنم میتونی و از پسش برمیای چون هوش هیجانی بالایی داری و قشششنگ میفهمی ک موضع مامانت و اهدافش چیه😉😏

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

نگران نفرینشی؟ کی به کیه که قرار بود نفرین بگیره الا همه گوشه قبرستون بودیم که با چندتا مشاور و کیل صحبت کن ببین میتونی شکایت کنی یا نه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

اسی اون مردک خیلی عذرمیخام ما یه مثلی داریم میگیم "شی یین تولیا تولیا گّلِی هارا؟یعنی اون بی صاحاب م ...

مادره هم فقط برا اون بی صاحاب موندش میخواد جابجاش کنه.

وگرنه مردی که خونه زندگی نداره رو برا چی میخواد

اره خیلی اذیت میشم گریه میکنم نمیدونم کی تموم میشه اینقدر حرف نشنوم اونا خیلی مغرور هستن اینجور حرف ...

عزیزم مقاوم باش و به هیجات نباشه حرفاشون. هر چی میگن از یه گوش بده تو از اون گوشت بده بیرون. زندگی همینه و هرجا باشی آدمای آزاردهنده و بی شخصیت هستن ؛ نباید اهمیت بدی. 

واقعا واقعا اهمیتی نداره یه زن بی شخصیت که این بلارو سر بچش میاره بهت چی میگه. و یه مرد بی شخصیت و هول که زن خودش هم نتونسته تحملش کنه و خونه نداره میخواد بیاد اونجا جای تو رو بگیره، این آدمای بیشخصیت حرفاشون هیچ اهمیتی نداره.

به حرفای کسی اهمیت بده که شعور و شخصیت و وجدان داره