2777
2789
عنوان

چقد همه بوی عرق میدن اه

850 بازدید | 67 پست

ی ذره بوی عرق جایی باشه حالم بهم میخوره 

من بدنم اصلا بو نمیده دو هفته هم حمام نرم،ولی خیلی بهداشت رعایت میکنم لباسام همش میشورم عوض میکنم

با ی پسری چند روز پیش رفتم بیرون ، ثانیه اول از دومتری ک دیدمش حالم از بوی عرقش بهم خورد ده دیقه فقط تحمل کردم تا برسم خونه، اگ بوی عرق نمیداد باز تحملش میکردم یجوری

با اکسمم سر بوی گوه دهنش…

الان دوس پسرم بااینکه نه شغلی داره نه تحصیلاتی نه پول نه قیافه ولی باز خداروشکر بوی عرق اصلا نمیده بو گل میده پشت موتورش ک میشینم بو عطرشو میگیرم. بعضی وقتام ازین جنبه نگا کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا یه حموم 

و بادی اسپلش 

نیم ساعت وقت میبره رعایت کنید

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

خود ارتباط بی چارچوب با نامحرم هم بوی خوبی نداره ولی کسی که گناه میکنه ، از بوی گناه اذیت نمیشه. ولی کسی که چشم دلش باز شده ، زشتی گناه و بوشو میبینه برا همین ازش دور میشه.

اونام که بدنشون کثیفه بوشو حس نمی‌کنن یا حس میکنن ولی بدشون نمیاد وگرنه بهداشت رو رعایت میکردن.

خود ارتباط بی چارچوب با نامحرم هم بوی خوبی نداره ولی کسی که گناه میکنه ، از بوی گناه اذیت نمیشه. ولی ...

اهااا فقط گناه کارا بو رو حس نمیکنن

خدایی چی میگید نظافت چه ربطی به گناه داره🤣