2777
2789
عنوان

اون دنیا برای خارجیا و کسایی ک دین ندارن چجوری حسابرسی میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 61 پست
مثلا یه مثال میزنم برا جریان غزه ما مسلمونا چکار کردیم غیر از تماشا؟اما دیدیم خارجیایی که دین نداشتن ...

اتفاقا مردمه ایران خیلی حمایته مالی و حتی جانی برای غزه کردن ...چقدر مردم طلاهاشونا اهدا کردن ...چقدر لباس و خوراک فرستادن....حالا من و شما جزو اونها نبودیم نمیشه گفت مردمه ایران کاری نکردن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا در حد خودشون مسئولن و خوب و بد رو میدونن چیه تا ی حدیمثلا ی حد حجابی شنیدم دارن ک دامن نباید از ...

اره بنظرم هرکسی بر اساس دین و انسانیش حسابرسی میشع

حالا انسانیت ینی همون دین

هیج جای انسانیت نمیگه ک برو ب شوهرت خیانت کن و دین هرکس مطابق انسانیشه 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

اره بنظرم هرکسی بر اساس دین و انسانیش حسابرسی میشعحالا انسانیت ینی همون دینهیج جای انسانیت نمیگه ک ب ...

دین در واقع ی روشیه برای تعیین کردن شیوه زندگی و همون انسانیت 

خیلی جاها شاید ما میلمون ب کارای درستی نره یا ندونیم درست و غلط چیه ولی دین درست و غلطش رو تعیین میکنه

ی مثال ساده بزنم مثلا راجب سجده، ک خب ادم بطور عادی تو اون حالت قرار نمیگیره ولی انجام اون حرکت خیلی فواید جسمانی و فراتر از اون حتی داره ک خیلیا ک معتقد ب اسلام هم نیستن فوایدشو تایید میکنن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

والا ما نصف بودجمون میره غزه و لبنان و.........دیگه باید برا غزه چیکار کنن ایرانی ها که یکی کث این خ ...

درسته عزیزم

حتی زمانیکه برق و اب چندین ساعت میرفت هی میگفتن غزه میگفتیم اوکی خداکمشون کنه ولی اولویت کشور باید مردم خودش باشه میگفتن شما انسان نیستین! 

👊
ببخشید نمیخوام تاپیک به حاشیه بره ولی مطمئن باش مردم ایران برای غزه بیشترین تلفات رو داشتن حتی تا جن ...

درسته همه کسانی که واقعا دوستشون داشتم برام با ارزش بودن شهادتشون دیدم اما اون ها اسرائیل کشت

دلیل حمله اش به ما غزه نبود 

مردمی که تو غرب اصلا نمیدونستن جنگ چیه خاورمیانه کجاست

ولی الان وقتی دیدن بیمارستان میزنه دروغ میگه و زن و بچه مردم به گوشت معذرت میخوام چرخکرده تبدیل کرده بود که هیچی مشخص نبود کلی جنایت بدتر حتی کرده دیدن میتونستن بگن به ما چه؟ دانشگاه کلمبیا امریکا دیدین که اساتید برجسته و دانشجو های نخبه اخراج شدن بخاطر حمایت از غزه برای اونا که اصلا نه دین ما میشناسن نه میدونن ما کجا هستیم خیلی قضیه مهمیه قطعا خدا اونا بیشتر دوست داره و مورد بخشش قرار میگیرن 

و این یه مورد قطعیه که ما بیشترین شهدا داریم برای آرمان و اعتقاداتمون وقتی کشورای عربی به اسرائیل تسلیحات میدادن ما میجنگیدیم برای غزه برای مظلومان حالا هر جای دنیا که باشه این یه واجب برای هر انسانی دفاع از مظلوم حالا مسلمون باشه یا غیر مسلمون

من مسئله غزه مثال زدم خیلی موارد دیگه ام هست

اما خب مسلمان ها مخصوصا شیعه ها روایت هست که

هر گناهیم کرده باشه کاملا مجازاتش میشه 

اما بعد به بهشت میره

کلا باید تحقیق کرد🤍

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

اتفاقا مردمه ایران خیلی حمایته مالی و حتی جانی برای غزه کردن ...چقدر مردم طلاهاشونا اهدا کردن ...چقد ...

من منظورم مسئله دیگه برداشت شما چیز دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا ما نصف بودجمون میره غزه و لبنان و.........دیگه باید برا غزه چیکار کنن ایرانی ها که یکی کث این خ ...

عزیزم شما اصلا متوجه نمیشین چی گفتم

چقد زود قضاوت میکنید

کمک های که به غزه میشد ایران نصف جاهای دیگه که کمک کردنم نبود 

دوم اینکه کمک مثل مردمی بودن که با کشتی به غزه میرفتن برای رسوندن مستقیم مواد غذایی به غزه

بعدم خود من کلی تو اون جنگ خسارت بهم وارد شد

عزیزان من جونشون در خطر بود حتی ما خیلی شهید داشتیم از عزیزان و آشنایان خودم میگم

این واسه این گفتم که فکر نکنی تو اون جنگ هیچ آسیبی ندیدم

و برام جون هموطنام مهم نبود نه اصلا من یه چیز دیگه گفتم شما یه چیز دیگه میگین اصلا متوجه منظور من نشدین

و جنگ که ما تجربه کردیم برای غزه نبود کجا ما برای اونا موشک انداختیم؟

اونا گفتن نباید هسته ای داشته باشین و کلی دلیل مزخرف که برا خودشون میاوردن ربطی به غزه نداشت

متاسفانه ما تفکیک نمیکنیم موضوعات باهم یه طرفه قضاوت میکنیم لطفا هر چیزی که از رسانه های که بودجشون اسرائیل میده اما فارسی زبونن باور نکنید تحقیق کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما اصلا متوجه نمیشین چی گفتمچقد زود قضاوت میکنیدکمک های که به غزه میشد ایران نصف جاهای دیگه ک ...

تو خوتم متوجه نمیشی چی میگی عزیزم فقط بلدی با کلمات بازی کنی همین

عزیزم شما اصلا متوجه نمیشین چی گفتمچقد زود قضاوت میکنیدکمک های که به غزه میشد ایران نصف جاهای دیگه ک ...

حرفایی که تو زدی بیشتر به این میخوره که از رسانه های فارسی زبون اونور ابی شنیدین تا حرفای من.