dokhterpak مدیر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 5500 عنوان نامزدم صب رسید شهرمون رفت خونه خودشون | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 37 پست عقدیم من دانشگاه داشتم نرسوند منو گفت چشام قرمزه میخوابم فهمیدم داره با گوشیش ور میره خودم ماشین داشتم ولی دلم میخواشت اون برسونه چنروز ندیده بودیم همو امروز | 10:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhterpak مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 5500 چی بگم والامن بودم خودم میرفتم اصلا بهشم نمیگفتی فلانی بیا منو برسونغروب شیک میکردم اونم استراحتشو ک ... بدم میاد دروغ میگه بخاطر اینکه نرسونه میگه میخوابم یه ساعت داشت گوشی بازی میکرد خسته شدم واقعا از بس اونو ترجیح میده میدونی ما از هم دوریم مواقع دوری ۹۰ درصدش تو گوشیش کلیپ میبینه وقتی هم بهش میگی ناراحت میشه
dokhterpak مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 5500 جذابیت حتما براش نداری... اتفاقا وقتی پیشمه با منه همش قربون صدقم میره ولی وقتی ازهم دوریم اینطوری میکنه ۹۰ درصد گوشی
roshnahorahi عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 10212 اتفاقا وقتی پیشمه با منه همش قربون صدقم میره ولی وقتی ازهم دوریم اینطوری میکنه ۹۰ درصد گوشی تناقض داره حرف هات چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ادن تو زندگی تو وردنه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن خیلی دوران بدی شده...
dokhterpak مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 5500 من تایمای دیگه رو نمیدونم ولی الان اون آقا نیاز به استراحت داره،استراحت هم همیشه خوابیدن نیست.به وقت ... بهم گفت خودت برو من میخوابم چون نخوابید با گوشیش بود حالم گرفته شدانقدر با گوشیه دیگه حساس شدم
dokhterpak مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 5500 خب شما کلاس داشتی چطور دیدی دوساعت تو اینیستا مای ایرانسلش تو گوشیمه میبینم نتش کم میشه
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 7701 مای ایرانسلش تو گوشیمه میبینم نتش کم میشه اگه بخوای همیشه بری تو نخش ببینی چی میکنه فقط خودت اذیت میشی
dokhterpak مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 5500 تناقض داره حرف هات از هم دوریم کارش یه شهر دیگس وقتی میاد اوکیم خوبیم ولی وقتی دوره کم پیام میده بیشتر کلیپ میبینه الانم تازه رسیده نیومد دنبالم گفت خستم میخوابم نشست کلیپ دید باز
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1805 همیشه ترجیحش گوشیه نمیدونم من تو زندگیت نیستم ولی درموردی ک توضیح دادی حق با ایشونه آواکادو سایت🥑
dokhterpak مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 5500 نمیدونم من تو زندگیت نیستم ولی درموردی ک توضیح دادی حق با ایشونه ناراحتم چون گفت خودت برو من میخوابم دوباره نشست با گوشی ور رفت پیام بالامو بخونی کامل توضیح دادمالان موقع دیدنش واقعا نمیدونم چجوری رفتار کنم دست خودم نیس
dokhterpak مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 5500 اگه بخوای همیشه بری تو نخش ببینی چی میکنه فقط خودت اذیت میشی درسته متاسفانه ولی اینکه ترجیحش نیستم عذاب اوره
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1805 ناراحتم چون گفت خودت برو من میخوابم دوباره نشست با گوشی ور رفت پیام بالامو بخونی کامل توضیح دادمالان ... چی بگم عزیزم من واقعا جای تو نیستم ولی خب بهشم حق میدم اگه برام اتفاق بیوفتهمن خودم واقعا الان خسته و پارم نای هیچکاری ندارم ولی گوشیم دستمه دیگه آواکادو سایت🥑
آلینا79 عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 2331 هیچی حس میکنم ارزشم از گوشیشم کمتره موقع نیازش یادم میفته موقع نیازش بگونه عقدیم نمیشه 💍💍💍
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 7701 درسته متاسفانه ولی اینکه ترجیحش نیستم عذاب اوره نه بابا از سر عادت شوهر منم ۲۴ساعته تو گوشی
dokhterpak مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 5500 نه بابا از سر عادت شوهر منم ۲۴ساعته تو گوشی چجوری تحمل میکنی