2777
2789
عنوان

ظاهر تا چه حد براتون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 46 پست

قطعا دیگه همچین آدمی سر راهت قرار نمیگیره ،ظاهر تا اونجایی مهمه که وقتی نگاهش میکنی اذیت نشی و بتونی مثل یه آدم معمولی نگاهش کنی اگه هم جذاب بود که چه بهتر،الان این دوره زمونه با پسر جنم دار کسی که بتونه بهت اون احساس امنیت رو بده میتونی زندگی کنی وگرنه یه پسر دماغ عملی فیک بی عرضه به چه دردت میخوره؟بزاری جلوت صبح تا شب که چی؟نمیگم ظاهر مهم نیست اتفاقا خیلی هست ولی اگه طرف مشکلی نداره انقد خودت رو درگیر نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه اول اخلاق و شخصیت مهمه 

دوم پول و اموال و خسیس نبودن 

اخر سر قیافه .

اینایی که میگن پول مهم تر از اخلاقه ، فرض کن یه مرد خائن و خسیس و خودشیفته با نگاه از بالا به پایین پولدار اخه به چه دردی میخوره .

قیافه هم واقعا بی اهمیت ترین چیز تو خوشبختیه ادمه ، اصلا تو بگو طرف میمون باشه ولی مهربون خوش اخلاق جونشو برات بده عاشقت باشه دار و ندارشو به پات بریزه و پولدارم باشه ، قیافه رو میخوای چیکار

اره الانم باهاشم میگم بعد ازدواج اون حس فوق العاده بوجود میاد

بزار یه چیزی بهت بگم قیافه ای که تو اولش ازون آدم میبینی با قیافه ای که یه مدت باهاشی کلا فرق میکنه 

یعنی وقتی با یکی میری تو رابطه بعد از مثلا چند ماه دیگه به چشم روز اول نمیبینیش ناخودآگاه میبینی همچین هم معمولی نیس و یه سری زیبایی ها داره ، درواقع زیبایی هاش به چش میاد نمیدونم این حسو داری یا نه

اگه این حسو داری بمون و بسازید باهم 

ولی خب اینو هم بپذیر که هر دوتون همیشه اینقد خوشگل و جوون نیستید بالاخره پیر هم شدید باید همو دوست بدارید 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بزار یه چیزی بهت بگم قیافه ای که تو اولش ازون آدم میبینی با قیافه ای که یه مدت باهاشی کلا فرق میکنه ...

دقیقا به همه چی فکر کردم

من خواستگار زیاد داشتم تقریباً همشون بد دهن بودن

ولی این انقد احترام خانوادم و خودم رو داره که قبول نکنم لگد زدم به بختم

دقیقا به همه چی فکر کردممن خواستگار زیاد داشتم تقریباً همشون بد دهن بودنولی این انقد احترام خانوادم ...

خب پس قبولش کن 

مبارکههه خوشبخت شی ایشالا❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️