gisoo_80 مدیر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 691 عنوان خوابگاه خیلی رومخمه | مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 71 پست هی باید حواسم باشه سر صدا نکنم الانم گشنمه نونم تو فریزر پنیرم تو یخچال دلم میخواد یه صبونه مشتی بخورم ولی عنترا خوابن باید صدا ندم یه گوه خور دارم خیلی فضوله باید بر.. ینم بهش صب چشام وا نشده داشتم میرفتم سرویس بهداشتی گفت سر صدا نکنیا مسخره بازیه واقعا دلم خونه میخواد 😭😭😭 دیروز | 10:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thunder1400 عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 4731 ده نفره😭 با بچه ها صحبت کن تایم روشنایی و خاموشی بذاریدمثلا ۱۱ شب خاموشی، شش صبح روشنایییک ساعت بعد ناهار هم نیمه خاموشیاینجوری خیلی بهتر میشه، بعد هم بگو رای گیری کنیم، تا حرف اضافه نزنه کسی 🌷🌷👏
پرد۶۶ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 8659 ترم بعد خواستی اتاقت و هم اتاقی هات رو عوض کنمال منم ترم یا سال اول وضعم مثل تو بودالبته بعدش با هم اتاقی هام بد بودیم دوباره اتاق رو عوض کردم و خوب شد تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین
gisoo_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 691 ببین کاش رشته آت ارزش این همه آزار رو داشته باشه چی میخونی کدوم شهر البته اگه دوست داری جواب بده گرافیک میخونم تهران
پرد۶۶ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 8659 وای دقیقا اینقد دلگیره مخصوصا سر صب افسردگی گرفتم من عاشق نور روشناییم برو تو نماز خونه یا کتابخونه یا جای دیگهجای دیگه غیر اتاق ندارین بری؟کجا تلویزیون میبینین؟ تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین
shasi عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 7664 کسیو نمیشناسم که بخواد خونه بگیره🥲🥲یا هم خونه بخواد آگهیای دیوار و اینا رو باید بگردی
gisoo_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 691 من سر همین کلا قید دانشگاه رو زدم 🤣🤣🤣🤣 خوب کردی خیلی محدودیت میاره من حتی به فکره انصراف افتادم ولی خب گفتم حداقل بخونم تا کاردانی🥲🥲🥲
پرد۶۶ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 8659 دو تا دو نفر من یه نفر بقیه گروهی که میشن چهار نفر گروهی یکیم که سلف میخوره سلف نمیخوری؟غذای سلف خوبهبا اون همگروه شو تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین
gisoo_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 691 گوه میخورن برو یکی از چراغ ها رو روشن کن نمیشه مخمو میخورن کسی حق نداره صب برق روشن کنه
پرد۶۶ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 8659 با بچه ها صحبت کن تایم روشنایی و خاموشی بذاریدمثلا ۱۱ شب خاموشی، شش صبح روشنایییک ساعت بعد ناهار هم ... خخخخ کسایی که تا 12 ظهر خوابن ساعت 6 بیداری بزنن؟ غیر ممکنهفقط استارتر مشکل داره میشه ده نفر بخاطر استارتر تغییر کنن تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین
gisoo_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 691 من تازه تخت کنار پنجره رو برداشتم ... هر شب ساعت میذاشتم که صبح بیدار بشم و بخاطر عدم نور باعث نشه ک ... من تختم گوشس 🥲🥲🥲ولی دوست ندارم هی بخوابم