2777
2789
عنوان

اینقدر بیشعورید که عکس مردم رو اینجا میذارید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 76 پست
کدوم تاپیک ؟واقعا عکس یکی دیگه از همین نی نی سایت برداشته بود گذاشته بود؟آخه منم دیروز چند دفعه عکسم ...

نه من کلی دارم میگم

مربوط به زمان خاصی نیست 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ول کن بابا اره به یه ورت

خوشبختانه من عقیده ام مثل شما نیست 

و خودخواهانه فکر نمی کنم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هروقت یهو سایتو باز کردی دیدی عکست تو تاپیکا دست به دست میشه و راجبت حرفای بدی میزنن ناراحت نشو

من عکسمو تا به حال جایی نذاشتم خانوم که کسی بخواد پخشش کنه

بعدشم انگار متوجه کامنتم نشدی گفتم مگه عکس خودشو گذاشتن که انقدر داره جوش میزنه؟؟ بعدشم هرکی کارخودش بارخودش اتیش به انبار خودش

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بهانه نیست واقعیته هرکسی عکسشو جایی بزاره که میدونه همه میبینن وممکنه برش دارن پس فکر همه چی رو کرده ...

موافق نیستم

دلایلم هم توضیح دادم

لطفا این کار رو نکنید و ترویجش هم ندید 

چون با هر شرایطی بازم درست و اخلاقی نیست 

خوشبختانه من عقیده ام مثل شما نیست و خودخواهانه فکر نمی کنم.

هروقت عکس خودت پخش شد ناراحت عکس بقیه به تو ربطی نداره سرتون توکار خودتون باشه

عیسی به دین خویش موسی هم به دین خویش

من عکسمو تا به حال جایی نذاشتم خانوم که کسی بخواد پخشش کنهبعدشم انگار متوجه کامنتم نشدی گفتم مگه عکس ...

خب شما چرا برای تاپیک ایشون جوش میارید!

دوس داشته راجب این موضوع تاپیک زده کار درستیم کرده

آواکادو سایت🥑                                                            

موافق نیستمدلایلم هم توضیح دادملطفا این کار رو نکنید و ترویجش هم ندید چون با هر شرایطی بازم درست و ا ...

من چکاری کردم دخترخوب؟ مگه بی وجدانم؟ اصلا عکس بقیه به چکارمن میاد؟حتی اینجا عکس میبینم رد میشم ولی حرف من ترویج دادن نیست واقعیته که باید دونست .

من عکسمو تا به حال جایی نذاشتم خانوم که کسی بخواد پخشش کنهبعدشم انگار متوجه کامنتم نشدی گفتم مگه عکس ...

شما تو مهمونی های خانوادگیت عکس نمیگیری؟؟

اینکه عکس من نیست دلیل نمیشه راحت از کنار این بی فرهنگی رد شم.

شما ببینی از کسی دزدی شده چون از خودت نشده برات مهم نیست و نسبت به اون دزد نظر خاصی نداری؟؟

عکس دوست پسر و خواستگار و شوهر مهم نیست 

ولی عکس جاری و دخترخاله و دختری که رفتن خواستگاری داداششون و... اینا رو میذارن، آدم می ترسه 

خیلی ترسناکه آدم بره تو یه خانواده یا با کسی آشنا بشه بعدا

عکس آدمو بیان اینجا بذارن نظرخواهی کنن

هروقت عکس خودت پخش شد ناراحت عکس بقیه به تو ربطی نداره سرتون توکار خودتون باشهعیسی به دین خویش موسی ...

چرا چرت و پرت میگی؟؟

اول یاد بگیر از یه ضرب المثل کجا باید استفاده کنی بعد به کار ببر. 

پخش کردن عکس مردم نه تنها اوج بی فرهنگیه بلکه اگر شکایت کنن پیگرد قانونی هم داره.

شما به کاری که جرمه میگی سرت تو کار خودت باشه؟؟

خب شما چرا برای تاپیک ایشون جوش میارید!دوس داشته راجب این موضوع تاپیک زده کار درستیم کرده

احتمالا خودش از این کارها زیاد کرده 

شما تو مهمونی های خانوادگیت عکس نمیگیری؟؟اینکه عکس من نیست دلیل نمیشه راحت از کنار این بی فرهنگی رد ...

نه عکس نمیگیرم چون میدونم میذارن تو فضازی مجازی وممکنه پخش کنن اگه هم عکس بگیرم فقط با گوشی خودم واز خودم نه دیگران

ببین دیگه هیشکی جز زندگی خودم ومادرم برام مهم نیست هرکی هرچیزیش بشه به یه ورم میگیرم ورد میشم چون تا الان زندگی همه واسم مهم بود وقتی دیدم من واسه کسی مهم نیستم نسبت به همه وکارهاشون بیخیال شدم

من چکاری کردم دخترخوب؟ مگه بی وجدانم؟ اصلا عکس بقیه به چکارمن میاد؟حتی اینجا عکس میبینم رد میشم ولی ...

عزیزم شما میگی هرجور آدمی داریم

منم میگم برای چی باید هرجور آدمی داشته باشیم و مردم ابتدایی ترین اصول فرهنگ رو ندونن؟؟

این کار غیر قانونیه.

این تاپیک هم صرفا جهت تلنگر و فرهنگ سازی بود.

من نمیفهمم کجای این فرهنگ سازی اشتباهه که اینقدر مصرید برای مخالفت با حرف من.