2777
2789
عنوان

اینقدر بیشعورید که عکس مردم رو اینجا میذارید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 76 پست
مگه عکس تورو گذاشتن که انقدر ناراحتی؟؟

شما هروقت یهو سایتو باز کردی دیدی عکست تو تاپیکا دست به دست میشه و راجبت حرفای بدی میزنن ناراحت نشو

آواکادو سایت🥑                                                            

من یه مدت پیحم باز بود و مهم نبود برام کسی با عکسام چکار کنه در هر صورت درست نیست عکس بقیه رو گذاشتن ...

من خودم یه مورد بدترش رو دیدم

دوستم چند سال پیش با عکس به دختره که پیجش باز بود پیج فیک زده بود و گاها با پسر های مختلف صحبت می کرد

یعنی به خاطر اینکه طرف پیجش پاپلیکه اجازه‌ی هر کاری رو به خودشون میدن

خب این اگر بی شعوری نیست پس چیه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کارخوبیه یابد روکاری ندارم ولی وقتی یکی عکسش رو میزاره پیجش و بازمیزاره میدونه همه میبینن ومیت ...

اصلا بهونه ی خوبی نیست

طرف اکر پیجش باز هم باشه میدونه نهایت می خوان کسایی که پیجش رو میبینن در موردش نظر بدن

نه که یه نفر یه بستری ایجاد کنه که چتد تا کاربر بشینن راحع به چهره‌ی اون آدم نظر بدن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عزیزم اینجا چون همه زیاد محبت دارن و گُلن کاربر ها این کار رو می‌کنن تا نظر واقعی بشنون وگرنه وار کن ...

من دیدم که عکس دیگران رو هم میذارن

عکس خواستگار مثلا

یعنی شل مغزی تا کجا ؟ پیجش بازه و درد بی درمون

بهار جون میشه بی زحمت بیای تاپیک اخرم 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

من دیدم که عکس دیگران رو هم میذارنعکس خواستگار مثلا

کدوم تاپیک ؟

واقعا عکس یکی دیگه از همین نی نی سایت برداشته بود گذاشته بود؟

آخه منم دیروز چند دفعه عکسم گذاشتم

ترسیدم 

چه ربطی داره؟؟چون عکس خودم نبوده باید بگم به یه ورم؟؟اگر همینجوری پیش بره بعید نیست عکس منم بذارن یه ...

ول کن بابا اره به یه ورت 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اصلا بهونه ی خوبی نیستطرف اکر پیجش باز هم باشه میدونه نهایت می خوان کسایی که پیجش رو میبینن در موردش ...

بهانه نیست واقعیته هرکسی عکسشو جایی بزاره که میدونه همه میبینن وممکنه برش دارن پس فکر همه چی رو کرده حالا کاربقیه بد باشه بازم اون شخص میدونه همه جورادمی پیدامیشه .

اینکه کارخوبیه یابد روکاری ندارم ولی وقتی یکی عکسش رو میزاره پیجش و بازمیزاره میدونه همه میبینن ومیت ...

نظر رو زیر همون کامنتا بدن یا دایرکت برای هم بفرستن یا اصلا تو پیوی هم و گروه های عادی بفرستن فرق میکنه با نی نی سایتی که  تو گوگل میاره عکس طرف رو .

الان مثلا من پیج هنری دارم ، بعضی از نقاشی هام رو خودمم کنارش وای میستم عکس میگیرم ، مشکلی ندارم اگه راجبم حرف بزنن و حتی تو کامنتا فحشم بدن بازدیدم میره بالا 😂 ولی دوس ندارم تو گوگل باشم خب